daha önce arkadaşımın kedisi de pençe atmıştı hafif derindi o kanadı vs onda hiç bir şey olmadı arkadaşımın kedisi 10 yıldır bakıyor genellikle kendi fazla dışarı çıkmıyor hatta evden çıkmaya korkuyor bile denebilir başka kedilerle takılmıyor zaten kısırlaştırılmış bir kedi ondan bir şey yapmadım ama bu kedi sokak kedisi tanımıyorum ve baya tedirgin oldum zaten en ufak şeyde çok düşünen biriyim ondan aşı olsam rahatlarım diye düşünüyorum ve bir bakarlar en azındanbenimde evimde kedim var hocam
evdeki kediler dışarı ile temas etmedikleri için kuduz şansları çok düşük
Olmaz. Donanım Arşivi doktorlardan daha bilgili.Yapılan önerilere içim rahat değil yazacağınıza su an çıkıp acile gitseniz daha dogru olmaz mı ?
evet şimdi giyinip çıkacağım abimle gideceğiz daha 24 saat geçmediYapılan önerilere içim rahat değil yazacağınıza su an çıkıp acile gitseniz daha dogru olmaz mı ?
şimdi bişey olmamıştır ileride aşının gerçek içeriğini öğreneceğiz ama çok geç olacak...nasıl yanİ ?
daha öncede olmuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:
çizik attığı yeri okulda sabunlu su ile yıkadım daha sonrada duşa girdim okuldayken kolonya da sürmüştüm biraz
(
yani öyle pek bir şey yapmadım kolonya sürdüm ve sabunlu su ile yıkadım sonrada duşa girmiştim ama içim hiç rahat değil yani aşı olsam muhtemelen daha rahat olurum
İşte dostum arkadaşının kedisi ev kedisi ev kedisine 1 zaten kuduz aşısı uygulanmalı 2 uygulanmıyorsa ev kedisi dışarı pek çıkmıyorsa kuduz şansı çok çok düşükdaha önce arkadaşımın kedisi de pençe atmıştı hafif derindi o kanadı vs onda hiç bir şey olmadı arkadaşımın kedisi 10 yıldır bakıyor genellikle kendi fazla dışarı çıkmıyor hatta evden çıkmaya korkuyor bile denebilir başka kedilerle takılmıyor zaten kısırlaştırılmış bir kedi ondan bir şey yapmadım ama bu kedi sokak kedisi tanımıyorum ve baya tedirgin oldum zaten en ufak şeyde çok düşünen biriyim ondan aşı olsam rahatlarım diye düşünüyorum ve bir bakarlar en azından
Hocam nerede görülmemiş kuzenim oldu daha geçen yazAraştırdım, kediden kuduz kapan bir vaka bile görülmemiş Tr'de. Yok denecek kadar az.
hocam benim kuzenimi tırmaladı 10 tane aşı yaptılarKediden kuduz olunmaz dostum aşıya gerek yok