trgycann55
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Bu sistem bu paraya alınır mı? ?
Ekran kartı sorunlu olan modellerdenmi ?
Ekran kartı sorunlu olan modellerdenmi ?
Yeterli bir miktar 550w.alınmaz pahalı ayrıca o sisteme 550w az değil mi?
alınır mı? peki özellikleri felan nasıl sizce kart problemlimi ?Yeterli bir miktar 550w.
Bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile sorunlu olan model Gigabyte OC modeli.alınır mı? peki özellikleri felan nasıl sizce kart problemlimi ?
Bu atmış olduğunuz sistem gigabyte oc modeli zaten ? Sorunlu olan bu attığınız sisteminki değilmi zaten ?Bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile sorunlu olan model Gigabyte OC modeli. Sisteme gelicek olursanız buna bakabilirsin.
Bu atmış olduğunuz sistem gigabyte oc modeli zaten ? Sorunlu olan bu attığınız sisteminki değilmi zaten ?
Yok ne demem problem değil şaşırdım bendeçok pardon hocam biraz komedi oldu. Ekran kartını değiştirin diyecektim ama şimdi bakınca değiştirme seçeneği kalkmış. Tekrar özür dilerim siliyorum.
yeterli tamamda bi sisteme 9bin lira veriyosan bence en az 650w olucakYeterli bir miktar 550w.
Sence zaten. Sisteme fazla w veren bir psu eklersen haliyle fiyatı da artacak ve insanlar satın almayacak o sistemi. Parçalardan kısıp fiyatı olduğunca düşürmeye çalışıyorlar.yeterli tamamda bi sisteme 9bin lira veriyosan bence en az 650w olucak