Neler Yeni

Yardım Taotronics 97 Kulaklıklar Eşleşmiyor!

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Merhaba herkese taotronics sounliberty 97 aldım fakat aldığım günden beri sadece sağ kulaklık çalışıyor. Sol kulaklığın ışığı yanmıyor trendyoldan almıştım iade kabul etmediler. Kutunun şarjı full kapağı açtığım zaman sağ kulaklığın ışığı beyaz mavi yanıyor sol kulaklık ise sadece 2 sn boyunca beyaz yanıp bi daha yanmıyor. Sağ kulaklığı tek olarak çalıştırabiliyorum ama sol kulaklık asla çalışmıyor. Nasıl çözebilirim 500 TL yi çöpe atmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
Kulaklığı ve bağlantıyı resetle ve önce sol kulaklığı takip dene. Bende de birkaç kez yapmıştı böyle tek kulaklığı görmeyi

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığı ve bağlantıyı resetle ve önce sol kulaklığı takip dene. Bende de birkaç kez yapmıştı böyle tek kulaklığı görmeyi
resetledim sol kulaklık hiç yanmıyor ki. Telefona da bağlanmıyor direkt kendini kapatıyor.
Siz nasıl resetlediniz?

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
Bende sadece sağ kulaklık bağlı yazıyordu Bluetooth üzerinde. Kutunun üstündeki reset tuşu var ya oradan resetlemistim. bir de kulaklıkları kutuya koyup biraz bekle sonra tekrar dene

VeloceRR

80+ Bronze
Bende de şarjı az oldugu zaman bu durum oluyor şarj edıyorum duzelıyor.

VeloceRR

80+ Bronze
Düzelmezse Bi de taotronics ile iletişime geç hocam

Top Bottom