Neler Yeni

Çözüldü✓ TaoTronics Kulaklık Eşleşme Sorunu

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Selam herkese geçen şu kulaklıkları aldım. Başta ikisi aynı anda çalışıyordu. Şimdi ayrıldı BT'de ayrı ayrı gözüküyorlar hangisini bağlarsam o çalışıyor. Birbirleriyle nasıl eşleştiricem bunları tekrar ?
1743795036318.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

1743795236374.png

Bu şekilde gözüküyorlar ama şuan sağ çalışıyor mesela. Solu ilk bağladığımda sadece sol çalışıyor. Birini bağlayıp bekledim diğeriyle oto eşleşir diye yine eşleşmedi. Kitapçığında 6 kere basın kutuya koyun geçmişi temizleyin diyor denedim olmadı.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,199
İsim
Oğuz
TaoTronics'in çoğu modelinde olan klasik eşleşmeme sorunu. Hocam ikisini de kutuya koyun kapağını sürekli kapatıp açın. Kulaklıkların üstünde ışık var mı bu modelde bilmiyorum ama ikisinin ışığı da birlikte yanana kadar kapatıp açın düzelmesi gerekli.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TaoTronics'in çoğu modelinde olan klasik eşleşmeme sorunu. Hocam ikisini de kutuya koyun kapağını sürekli kapatıp açın. Kulaklıkların üstünde ışık var mı bu modelde bilmiyorum ama ikisinin ışığı da birlikte yanana kadar kapatıp açın düzelmesi gerekli.
Yaptım ama nasıl yaptım hiç bilmiyorum. Sanırım şöyle. 6 kere sağ ve sola aynı anda bas çek yaptım. Sonra kutuya koydum. Kutudan çıkartıp 3 4 kere bastım ikisinide komple kapattım. Sonra ikisinide açtım mavi ışıkları hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı sonra telefondan BT yi aradım tek 1 tane çıktı bağladım oldu.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,199
İsim
Oğuz
Yaptım ama nasıl yaptım hiç bilmiyorum. Sanırım şöyle. 6 kere sağ ve sola aynı anda bas çek yaptım. Sonra kutuya koydum. Kutudan çıkartıp 3 4 kere bastım ikisinide komple kapattım. Sonra ikisinide açtım mavi ışıkları hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı sonra telefondan BT yi aradım tek 1 tane çıktı bağladım oldu.
Her modelinde bu sorun var niyeyse. Benim de sürekli oluyor. Ya ikisini kutusuna koyup kutunun kapağını sürekli açıp kapatarak çözüyorum ya da ikisi de eş zamanlı mavi yanana kadar kutudan çıkarıp takıyorum çözülüyor. Sağ kulaklık kutudayken soldakini takıp çıkarmak da bir çözüm mesela. Çoğu modelde bu sorunu yapmayı nasıl becerdiler orası da garip.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her modelinde bu sorun var niyeyse. Benim de sürekli oluyor. Ya ikisini kutusuna koyup kutunun kapağını sürekli açıp kapatarak çözüyorum ya da ikisi de eş zamanlı mavi yanana kadar kutudan çıkarıp takıyorum çözülüyor. Sağ kulaklık kutudayken soldakini takıp çıkarmak da bir çözüm mesela. Çoğu modelde bu sorunu yapmayı nasıl becerdiler orası da garip.
Valla sırf bu yüzden soğudum sesi güzel ama abartısız 1 saattir uğraşıyorum. İşin garibi kesin çözümü kitapçıkta da yazmıyor. Deneyerek nereye kadar. Bu arada alacak olanlara şöyle bilgi vereyim. Bilgisayarda kullanacaksanız kafanızı kasaya sokmanız gerekiyor diğer türlü bağlantı sürekli kopuyor. Mesafesi çok kısa sanırım.

Top Bottom