Neler Yeni

Tarayıcıda video izlerken tarayıcı harici ekranın kalan kısmının kararması

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nurullah İyem
Yüklemiş olduğum görselde de görüldüğü üzere, tarayıcıda herhangi bir video oynatılırken ve mouse bir süre hareketsiz kaldıktan sonra tarayıcı harici kalan ekranım parlaklık olarak kısık duruyor. Ekran kartı sürücü güncellemesini iki kere denedim, güncel versiyonu kullanıyorum, kablo olarak ise display port kablosu kullanıyorum. Sistemim ise aşağıda belirtmiş olduğum üzeredir;

Anakart=MSI b450m a pro max
Ekran kartı=Msi rtx 2060 ventus
İşlemci=Ryzen 5 3500x
Bellek=8x2 Hyperx 3000mhz
Monitör=Monster Aryond a32 165hz 2k
Güç kaynağı=Corsair vs650

Ekler

• 1637950374796.jpg
    1637950374796.jpg
    1.5 MB · Hit: 37
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nurullah İyem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka ekranın koyulaşıyor dimi eğer öyleyse bende konu açtım 1-2 haftadır aynı sorunu yaşıyorum 1-2 haftadır farklı olan tek şey 2.monitör
Evet, tarayıcı harici ekranım koyulaşıyor. Mouse'u tekrardan hareket ettirdiğimde ise eski haline dönüyor. Açıkçası her türlü yöntemi denedim fakat düzelmiyor, tarayıcılarda bulunan adobe flash player desteğinin kalkmasından mı yoksa nvidia ayarlarından mı bilmiyorum. Çok sinir bozucu ve ekran kartının ya da monitörün bozulmuş olabileceği gibi bir şüpheye düşürüyor... Oyunlarda herhangi bir sorun yaşatmıyor ama.

Acurybo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Samet
Evet, tarayıcı harici ekranım koyulaşıyor. Mouse'u tekrardan hareket ettirdiğimde ise eski haline dönüyor. Açıkçası her türlü yöntemi denedim fakat düzelmiyor, tarayıcılarda bulunan adobe flash player desteğinin kalkmasından mı yoksa nvidia ayarlarından mı bilmiyorum. Çok sinir bozucu ve ekran kartının ya da monitörün bozulmuş olabileceği gibi bir şüpheye düşürüyor... Oyunlarda herhangi bir sorun yaşatmıyor ama.
kanka bende aynısını düşünüyorum sen içimi ferahlattın aynı dönemde 2mizinde ekran kartı yada monitörü yanmayacağına göre driver bozuktur yeni güncelleme gelir yakında

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Bendede var bu olay fakat şöyle youtube da full ekran ders çalışıyorum videoyu 30 sn durduruyorum sonra karanlık oluyor seninki gibi başlat, durdur yapınca eski haline dönüyor (ekran kartı gtx1650)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nurullah İyem
kanka bende aynısını düşünüyorum sen içimi ferahlattın aynı dönemde 2mizinde ekran kartı yada monitörü yanmayacağına göre driver bozuktur yeni güncelleme gelir yakında
Tarayıcı ile ilgili yaşanan bir sorun olabileceğini düşünüyorum aslında, umarım güncelleme geldikten sonra bu sorun çözülür.
Bendede var bu olay fakat şöyle youtube da full ekran ders çalışıyorum videoyu 30 sn durduruyorum sonra karanlık oluyor seninki gibi başlat, durdur yapınca eski haline dönüyor (ekran kartı gtx1650)
Dediğim üzere herhangi bir video olması yetiyor, farklı platformlarda deneyebilirsin istersen. Aynı şey İnstagram, Facebook gibi platformların videolarında da oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nurullah İyem
Bende opera kullanıyorum olabilir aslında
Son güncelleme sonrası bu sorunla karşılaşmadım, sanırım düşündüğüm üzere ekran kartı yazılım güncellemesi sebebiyleymiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,128
Üyeler
165,640
Son üye
ecippE
Top Bottom