AdguardGoogle Chrome için en iyi eklentileri sıralayalım hadi.
En iyi tarayıcı EdgeGoogle Chrome için en iyi eklentileri sıralayalım hadi.
Evet banada bir tık yavaşlık geliyor internetimden olduğunu düşünüyordum ama şimdi edge ile denedim arada 1.5saniyelik bi fark var tabi anlık internet hızıylada alakalı olabilir amaGoogle Chrome Opera GX çok yavaş bence.
Google Chrome'u 2 yıl önce kullanıyordum lakin çok fazla ram yiyordu.Ondan mütevellit operaya geçtim.Gayet hızlı ve ram az tüketiyor.Senin bilgisayarında ya da sürücülerinde sıkıntı olabilir dostum.Dediğim gibi chrome önceden kullanıyordum şimdiki durumu nedir bilmem..Google Chrome Opera GX çok yavaş bence.
Hocam opera gx diğer tarayıcılara göre bir tık yavaş gerçektende bende opera gx kullanıyorum anlık olarak ama bariz bir fark var.Google Chrome'u 2 yıl önce kullanıyordum lakin çok fazla ram yiyordu.Ondan mütevellit operaya geçtim.Gayet hızlı ve ram az tüketiyor.Senin bilgisayarında ya da sürücülerinde sıkıntı olabilir dostum.Dediğim gibi chrome önceden kullanıyordum şimdiki durumu nedir bilmem..
Ben GX kullanmıyorum dostum Opera Developer simgesi grimsi bir şey..Hocam opera gx diğer tarayıcılara göre bir tık yavaş gerçektende bende opera gx kullanıyorum anlık olarak ama bariz bir fark var.