Neler Yeni

Tarayıcıya dönünce ekran gidip geliyor

liang222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl Gül
Merhaba mesela bir oyun oynarken veya herhangi bir uygulamadayken çok çok nadiren tarayıcıya döndüğümde sekmeler veya uzantılar kısmında yani üst kısmına mouse imlecini getirince ekran gidip geliyor. Videosunu çekebildim YouTube'a yükledim aşağıdaki YouTube linkimden görebilirsiniz.
(Sorun nadiren oluyor ama anlamış değilim çok sinir bozuyor)
Edit: Laptopumu tarayıcıya bağlı olarak kullanıyorum. Alt+Tab öncesi açık olan oyun sistem çözünürlüğüm ile de aynı.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu tür bir sorun genellikle grafik sürücüleri veya tarayıcıdaki uzantılarla ilgili olabilir.

1. Grafik Sürücülerini Güncelle: Ekran kartı sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol et ve gerekirse güncelle. DDU ile kaldırıp

2. Tarayıcı Uzantılarını Kontrol Et: Tarayıcındaki uzantıları devre dışı bırak ve sorun devam ediyorsa her birini tek tek etkinleştirerek hangisinin soruna yol açtığını tespit et.

3. Tarayıcıyı Sıfırla: Tarayıcı ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin.

4. Donanım Hızlandırmasını Kapat: Tarayıcının donanım hızlandırma ayarını kapatmayı deneyebilirsin, çünkü bazen bu özellik sorun yaratabiliyor.

liang222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tür bir sorun genellikle grafik sürücüleri veya tarayıcıdaki uzantılarla ilgili olabilir.

1. Grafik Sürücülerini Güncelle: Ekran kartı sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol et ve gerekirse güncelle. DDU ile kaldırıp

2. Tarayıcı Uzantılarını Kontrol Et: Tarayıcındaki uzantıları devre dışı bırak ve sorun devam ediyorsa her birini tek tek etkinleştirerek hangisinin soruna yol açtığını tespit et.

3. Tarayıcıyı Sıfırla: Tarayıcı ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin.

4. Donanım Hızlandırmasını Kapat: Tarayıcının donanım hızlandırma ayarını kapatmayı deneyebilirsin, çünkü bazen bu özellik sorun yaratabiliyor.
burada denemediğim tek şey 2. yöntem hocam onu da deneyeyim. acaba hangi uzantı sorun çıkarıyor :(

Top Bottom