Neler Yeni

Tarayıcıyı kapattığımda her şey sıfırlanıyor

ugurgns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Uğur
Brave tarayıcı kullanıyorum son birkaç saat içeriside sorun olmaya başladı. Tarayıcıyı her kapattığımda bütün şifreler çerezler her şey sıfırlanıyor.
Normalde tarayıcı açık olduğu zaman sağ altta Brave'in logosu oluyordu Spotify, Discord gibi ama şimdi tarayıcıyı açınca orada göremiyorum.
Sinirim bozuldu her açtığımda Google, Instagram, Twitter şifrelerini tekrar giriyorum kapatıp açınca tekrar sıfırlanıyor. Ne yapacağım şimdi?
Gece 4 oldu hala bununla uğraşıyorum. Bu arada silip tekrar yükledim düzelmedi.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-07-04 034514.png
    Ekran görüntüsü 2021-07-04 034514.png
    3.5 KB · Hit: 40

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,652
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bilgisayarı kapatıp tekrar açmayı denedin mi. Saçma gelebilir ama işe yarayabilir

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,652
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Evet az önce denedim. Bu arada sağ altta çıkması gerekiyordu o ayarı nasıl yapabilirim?
Görev yöneticinde başlangıç uygulamalarına bak. Brave var ise onu etkinleştir. Yok ise bravein ayarlarına bak illa ki orada bir yerde olacaktır

ugurgns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görev yöneticinde başlangıç uygulamalarına bak. Brave var ise onu etkinleştir. Yok ise bravein ayarlarına bak illa ki orada bir yerde olacaktır
Başlangıçta yok brave ayarlarından da bulamadım harbiden sinirim bozuldu kaç saattir aynı

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,652
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Başlangıçta yok brave ayarlarından da bulamadım harbiden sinirim bozuldu kaç saattir aynı
Uygulamayı tekrar silip bilgisayardaki tüm verilerini temizleyip tekrar kurmayı dene. Brave i kaldır ardından Windows+R komutu ile ekrana gelen kutucuğa %temp% yaz ve içeride bulunan tüm dosyaları sil. Ardından Belgelerime git ve orada brave ile ilgili herhangi bir config var mı diye kontrol et. Var ise sil. En son olarak da bilgisayarıma git ve sağ üstteki kutucuğa Brave yaz. Tarayıcı ile alakası olduğunu düşündüğün dosyaları sil. Tarayıcıyı tekrar yükle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,522
Üyeler
166,391
Son üye
Swonx_5
Top Bottom