Neler Yeni

Tarih Kitabı Önerisi

Ratorest

80+ Silver
Tarih kitaplarını okumaya Türklerin serüveni ile başladım o bitti şimdi İlber Ortaylı Osmanlıyi yeniden keşfetmek kitabını okuyorum bu bittikten sonra İlber Ortaylı Türklerin Tarihini okumayı düşünüyorum ağır gelir mi başka tarihle alakalı kitap tavsiyeniz varsa belirtebilir misiniz

Türklerin serüveni

Osmanlıyi Yeniden Keşfetmek

Türklerin Tarihi

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mehmet arslan
Bu kitaplar cidden agır mı ben de okumak isterim ona göre alıcagım gittim 15 yasında kavgam aldim bir şey anlamadım

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Tarih kitaplarını okumaya Türklerin serüveni ile başladım o bitti şimdi İlber Ortaylı Osmanlıyi yeniden keşfetmek kitabını okuyorum bu bittikten sonra İlber Ortaylı Türklerin Tarihini okumayı düşünüyorum ağır gelir mi başka tarihle alakalı kitap tavsiyeniz varsa belirtebilir misiniz

Osmanlıyi Yeniden Keşfetmek
şuan bunu okuyorum ve çok ağır bir kitap değil, anlatım güzel öneririm

Ratorest

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Osmanliyı yeniden keşfetmek biraz ağır mı?
Kanka öncelikle biraz bişeyler bilmen gerekiyor en baştan anlatılmamış çoğu şey ve biraz fazla bilmediğim kelimeler vardı bu da biraz kötü oluyor kitabı okurken bırakıyorum hemen Googledan anlamına bakıyorum bu sürekli olunca biraz can sıkıyor ama suanlik iyi gidiyor çok ağır değil bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan bunu okuyorum ve çok ağır bir kitap değil, anlatım güzel öneririm
Teşekkürler başka bir öneriniz var mı

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
ilber ortaylıdan türklerin altın çağını önerebilirim genel olarak sorarsan türk tarihinin ana hatlarını öneririm 1 hafta önce tekrar bitirdim 3. okuyuşum hayran olduğum bir kitap

Top Bottom