Kaanps4player
80+ Bronze
Dahası
Çift doğrulama açtım Google’dan şifreyi değiştirdim
Şifreyi değiştirdim hocam üstüne 2ad yapılı
Hocam haklısınız fakat şifrelenerek tutulduğu dosyanın şifresi çoğu yerde bulunuyor dosyalar halinde paylaşılmış her dosyanın şifresi hack forumlarında ve tor da satılıyor fakat ücretsiz de paylaşanlar varFazla korkmayın, şifreler salt halde tutulmuyor, şifrelenerek tutuluyor ve bu şifrelerin kırılması çok zor. Fazla abartmaya gerek yok ancak yine de şifre değiştirmenizde fayda var.
Ama dediğim gibi, çabuk kanka çabuk! Hesap elden gidiyee! gibi bir durum söz konusu olmaz.
Hangi site oldunu yazarsanızBenim 2 hesap güvenli ana hesap oh no'lu çıktı .d
Kanka bu pwned sitesi güvenilir miHocam haklısınız fakat şifrelenerek tutulduğu dosyanın şifresi çoğu yerde bulunuyor dosyalar halinde paylaşılmış her dosyanın şifresi hack forumlarında ve tor da satılıyor fakat ücretsiz de paylaşanlar var
Senin attığın işte.Hocam haklısınız fakat şifrelenerek tutulduğu dosyanın şifresi çoğu yerde bulunuyor dosyalar halinde paylaşılmış her dosyanın şifresi hack forumlarında ve tor da satılıyor fakat ücretsiz de paylaşanlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi site oldunu yazarsanız
Aynen, WattPad'in şifresi bir dosyada duracak ve bu da hack forumlarında, torda satılacak ve WattPad hiçbir şey yapmayacak . İyi güldürdün.Hocam haklısınız fakat şifrelenerek tutulduğu dosyanın şifresi çoğu yerde bulunuyor dosyalar halinde paylaşılmış her dosyanın şifresi hack forumlarında ve tor da satılıyor fakat ücretsiz de paylaşanlar var
Evet google ve diğer tarayıcılarda yazdınız epostayı arıyor ve kullanılmışsa size bilgi. VeriyoKanka bu pwned sitesi güvenilir mi
Ben değiştirdim şifreyi 2 aşamalı da açtım ama yine oh no gözüküyor biraz sürer miEvet google ve diğer tarayıcılarda yazdınız epostayı arıyor ve kullanılmışsa size bilgi. Veriyo
Hocam sunucularına saldırı yapıldığında bir şey yapamazlarsa dosyaları çalabilirler virüsler bulaştıkça bilgi çoğalır Facebook gibi satıyo belki bilemeyizAynen, WattPad'in şifresi bir dosyada duracak ve bu da hack forumlarında, torda satılacak ve WattPad hiçbir şey yapmayacak . İyi güldürdün.
Yok hocam o paylaşıldığı için kalıcı o yazı silinmediği sürece oh no yazar sayı artarsa şifre değiştirin amaBen değiştirdim şifreyi 2 aşamalı da açtım ama yine oh no gözüküyor biraz sürer mi
Değiştirdim zatenYok hocam o paylaşıldığı için kalıcı o yazı silinmediği sürece oh no yazar sayı artarsa şifre değiştirin ama
Younow
Zynga
Wattpad üçlüsünün uyarısını veriyor .