Neler Yeni

TARİHTE KİMİN YERİNDE OLMAK İSTERDİNİZ

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Adaşım Olan Timur İle Onun Yerin'de Olmak Güzel Olurdu.
Adımla Hep Gurur Duymuşumdur Tarihte Özel Bir Yeri Var...

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,096
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Tarihte kim olmak ; kimin yerinde olmak isterdiniz. (modern dünya dahil)

Kişisel Düşüncem : Timur
Cumhuriyet'in ilk zamanlarında bir milletvekili olmak isterdim. Hem o dönemleri, ülkenin durumunu iyi anlamak hem de Atatürk'ü her zaman görebilmek isterdim.

rookie27

80+ Gold
2018 yılında ekran kartı alan bir arkadaşım vardı.
Onun yerinde olmak isterdim.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
2018 yılında ekran kartı alan bir arkadaşım vardı.
Onun yerinde olmak isterdim.
Yaw kankim adam sana o kadar geniş bir alan sunmuş diyelim yarın sabah kalktığında o kişi olucaksın öyle bak adam ondan ne kadar kar etmiş olabilir hayal gücünü zorla ne biliyim Ronaldo de murat boz de birilerini söyle işte

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Fatih Sultan Mehmet gibi bir padişah ya da Atatürk gibi bir önder olmak istemezdim, o kadar büyük sorumluluğu muhtemelen kaldıramazdım.

Polio (çocuk felci) aşısını bulan Jonas Salk olmak isterdim. Milyonlarca çocuğun hayatını kurtardı.

Wikipedia'dan not: Salk, bulduğu çocuk felci aşısı için patent çıkarmamıştır. Eğer patent çıkarsaydı 7 milyar dolar kazanç sağlayabilirdi. O insanları kurtarmayı seçti.

Neden aşının patentini almadınız diye sorulduğunda "aşı o zaman pahalı hale gelirdi, bütün fakir çocuklara ulaşamazdı" yanıtını vermiştir.

Son düzenleme:

rookie27

80+ Gold
Yaw kankim adam sana o kadar geniş bir alan sunmuş diyelim yarın sabah kalktığında o kişi olucaksın öyle bak adam ondan ne kadar kar etmiş olabilir hayal gücünü zorla ne biliyim Ronaldo de murat boz de birilerini söyle işte
Aga ben sistem aldım sistem aldıktan 2 hafta sonra deli gibi kampanya yapmaya başladı firmalar.
Hala şoktayım kusura bakma gece rüyama kazık giriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,012
Üyeler
161,379
Son üye
oztrkatakan
Top Bottom