Hem iş hemde hobilerim için kullanabileceğim monitör aramaktayım.
Gigabyte GeForce RTX 3050 + Ryzen 5 3600 ikisi var (DA-GA)
Hem Grafik Tasarım, Renk işlerinde kabul eder seviyede, geniş çalışma alanı tanıyan 2K çözünürlüğe sahip, gayet makul seviyede renk gamı desteği bulunan, kullanım amacına göre dikey yatay pivod modu sunarken hemde 144hz 1ms oyun keyfi sunabilecek IPS fiyat performans bir monitör arıyorum.
benim gözüme ilişen şu model var.
Güncel olarak 5.380 TL ye alınabiliyor.
ve bu üründe AMD FreeSync var gözüküyor benimki Nvidia olduğu için ondan yararlanamayacak mıyım ?
sizin fiyat/performans önerileriniz nedir ? (marka takıntım yok yurtdışı bile olabilir)
Gigabyte GeForce RTX 3050 + Ryzen 5 3600 ikisi var (DA-GA)
Hem Grafik Tasarım, Renk işlerinde kabul eder seviyede, geniş çalışma alanı tanıyan 2K çözünürlüğe sahip, gayet makul seviyede renk gamı desteği bulunan, kullanım amacına göre dikey yatay pivod modu sunarken hemde 144hz 1ms oyun keyfi sunabilecek IPS fiyat performans bir monitör arıyorum.
benim gözüme ilişen şu model var.
ViewSonic XG2705-2K 27 inç 144Hz QHD Oyuncu Monitörü - ViewSonic Türkiye
144 Hz yenileme hızı vw SuperClear® IPS paneliyle ViewSonic XG2705-2K,...
www.viewsonic.com
Güncel olarak 5.380 TL ye alınabiliyor.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
www.n11.com
ve bu üründe AMD FreeSync var gözüküyor benimki Nvidia olduğu için ondan yararlanamayacak mıyım ?
sizin fiyat/performans önerileriniz nedir ? (marka takıntım yok yurtdışı bile olabilir)
Son düzenleme: