TAŞINABİLİR SSD YA DA FLAŞ BELLEK

iamgkmen

80+
Reaksiyon skoru
67
Selamunaleyküm dostlar, 15 promax cihazımdan çektiğim fotoğrafları videoları saklamak için taşınabilir ssd ya da flaş bellek almak istiyorum. Ara aparat ile direk telefonuma bağlayıp kullanabileceğim. 512-1tb hafızası olan. Ara aparatı ile birlikte önerebileceğiniz var mı?

Amazon'dan taşınabilir SSD kutusu aldım, bir de M2 satın aldım bu şekilde kullanıyorum. Saniyede 1Gbit aktarma yapabiliyor. USB 3.2 Gen2 olmasına dikkat etmen yeterli.
Link - Başka model de bakabilirsin.

Peki onu iPhone 15 promaxe bağlayabiliyor muyuz?

Selamunaleyküm dostlar, 15 promax cihazımdan çektiğim fotoğrafları videoları saklamak için taşınabilir ssd ya da flaş bellek almak istiyorum. Ara aparat ile direk telefonuma bağlayıp kullanabileceğim. 512-1tb hafızası olan. Ara aparatı ile birlikte önerebileceğiniz var mı?
hocam acaba bulut mu alsanız? sanki daha iyi olur, veya sırf bu iş için bir google hesabı açarsanız ücretsiz 15 gb depolama alanı olur, i coud bulut da bir çözüm olabilir, fiyatları da makul

hocam acaba bulut mu alsanız? sanki daha iyi olur, veya sırf bu iş için bir google hesabı açarsanız ücretsiz 15 gb depolama alanı olur, i coud bulut da bir çözüm olabilir, fiyatları da makul
Arkadaşıma teklif ettim de unuturum ben dedi illa fiziksel bişey istiyor da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,755
Üyeler
185,161
Son üye
serhaatec
Geri