Evet arkadaşlar aklıma birtek Süperbox tarzı çözümler geliyor. Kocaeli Kartepe Fatih Mahallesindeyim telefonlarda pek iyi çekmiyor. Yardımcı olabilecek var mı Süperboxlar vaad edilen down/up verebiliyor mu? Garip garip firmalar türemiş fiyatlar yarı yarıya nerdeyse kullanan var mı? Teşekkür ederim.
Evet arkadaşlar aklıma birtek Süperbox tarzı çözümler geliyor. Kocaeli Kartepe Fatih Mahallesindeyim telefonlarda pek iyi çekmiyor. Yardımcı olabilecek var mı Süperboxlar vaad edilen down/up verebiliyor mu? Garip garip firmalar türemiş fiyatlar yarı yarıya nerdeyse kullanan var mı? Teşekkür ederim.
ilk çıktığı zamanlarda vermiyordu bazen yerlerde bile oluyordu biraz bölgeyede bağlıydı kimi bölgede daha yüksekken kimi bölgede daha az veriyordu şuanda durumun pej farklı olacağını düşünmüyorum ama bilmiyorum
güvenilir oluyor ben başka şehirdeyim arkadaşım kullanıyor. internete baktım rizede bile var aynı sistem video atmış youtubye. para yükleyip kullanıyorsun atmazsa kullanılmıyorr 130 tl yapmışlar dedi 16mbps bizim il için
şehrin ortasına güçlü bir wifi war sen ona çanakla bağlanıp internet alıyorsun. dükkanlara git sor onlardan alırsan daha güvenli olur. hem dükkan yeride bllidir
2 sene süperbox kullandım mükemmel mükemmel mükemmel.
20/5 kullandım aldığım hız tam 20/5 türkcell biliyor bu işi.
Şahane bir hizmetti superbox yanımda heryere götürüyordum yine 20 nin altına düşmüyordu.
120 TL YE 2 sene kullandım şimdi ne kadar bilmiyorum.
Tahhüt bitti baktım altyapı hala gelmedi superbox zamlandı vodafone redbox geçtim.
15MBS paket 1 kere 15 görmedim o kadar kötüydü hele geceleri 1080P video izlemiyorsun.
2 sene TAAHHÜTLÜYDÜ REDBOX Allahtan 1. senesinde altyapı geldi hemen redbox u iptal ettim üstüne birde cayma bedeli ödedim ama değdi.
Şimdi 75 VDSL türknet kullanıyorum aşırı memnunum.
Ben 2 sinide kullandım sorun varsa sorabilirsin
34 dairelik 4 bloğuz getirirler sokak başına kadar gelmiş sokakta yeni girmemişler. ama internetsiz olmuyor. Superbox çok pahalı redbox hizmeti durdurulmuş. Hiperbox ile poyraz wifi arasındayım. Hiperbox superbox mantığında. Poyraz çatıya anten takıyor. 400 ilk kurulum 24/3. Hiper 4.5 g korkum evde hatlar zayıf. Vodafone bazı kullanıyorlarmış bugün bı speed test atıcam 50 üstüyse onuda düşünebilirim. Aslında Netflix ve LoL önemli. Netflixte telefon interneti bile iş görüyor. Lolde ping yapmaması lazım sabit Pingu hangisinde alırım bilmiyorum.
2 sene süperbox kullandım mükemmel mükemmel mükemmel.
20/5 kullandım aldığım hız tam 20/5 türkcell biliyor bu işi.
Şahane bir hizmetti superbox yanımda heryere götürüyordum yine 20 nin altına düşmüyordu.
120 TL YE 2 sene kullandım şimdi ne kadar bilmiyorum.
Tahhüt bitti baktım altyapı hala gelmedi superbox zamlandı vodafone redbox geçtim.
15MBS paket 1 kere 15 görmedim o kadar kötüydü hele geceleri 1080P video izlemiyorsun.
2 sene TAAHHÜTLÜYDÜ REDBOX Allahtan 1. senesinde altyapı geldi hemen redbox u iptal ettim üstüne birde cayma bedeli ödedim ama değdi.
Şimdi 75 VDSL türknet kullanıyorum aşırı memnunum.
Ben 2 sinide kullandım sorun varsa sorabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde tek kişi için altyapı getirmeleri zor toplu olursa belki