Neler Yeni

Taşınıyorum bilgisayarı nasıl paketleyebilirim?

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Bu hafta taşınıyoruz ve bilgisayar kasamın kutusunu çoktaaaan attık. Elimde sadece ekran kartı, ilacı ramler ve anakartın kutusu var. Ekran kartını kendi kutusuna koyacağım diğer parçalar kasanın içinde kalacak şekilde düşünüyorum. Bilgisayarcılar falan paketler mi dersiniz. Parasını veririm sıkıntısı değil.

Aykut D.

80+ Gold
Bu hafta taşınıyoruz ve bilgisayar kasamın kutusunu çoktaaaan attık. Elimde sadece ekran kartı, ilacı ramler ve anakartın kutusu var. Ekran kartını kendi kutusuna koyacağım diğer parçalar kasanın içinde kalacak şekilde düşünüyorum. Bilgisayarcılar falan paketler mi dersiniz. Parasını veririm sıkıntısı değil.
Arabanız ile götürün ?

Mert

80+ Silver
Ben taşınırken kasayı kendi kutusuna kaldırdım, hiçbir parçasını da sökmedim. Sorunsuz çalışıyor. Yalnız kendi aracımla taşımaya özen gösterdim.

Reyconjeff

80+ Bronze
Nakliye aracında gidecekse sıkıntı olabilir ancak kendi aracınız veya gidebileceğiniz özel bir araç var ise sadece ekran kartını sökmeniz yeterli olacaktır.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,013
İsim
Emre siyah
nakliye aracında giderse sağ çıkcağını zannetmiyorum

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arabanız ile götürün ?
Sorsana bir arabam mı var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knklar sorun kasanın kolisinin olmaması.

Otobüs yada uçak ile götüreceğim.

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
halil
elektronik mağazasına gidipkasa kolisi ve köpük istemeyi dene. belki verirler.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sorsana bir arabam mı var?

Knklar sorun kasanın kolisinin olmaması.

Otobüs yada uçak ile götüreceğim.
Kasanın temperli camı her türlü parçalanır fırlatıyorlar çünkü,otobüs ile dolu olmadığı bir gün yani sabah erkenden veya gece geç saatte giderseniz otobüsün bagajı çok dolu olmaz bir kartona paketlersiniz öyle gider.Uçak daha sıkıntı.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Büyük bir karton al alt kısmına köpük kes kasayı koy yan taraflarına da ilk pat pat naylonla sar sonra tekrar köpük koy. Ekran kartını sök başka bir kutuda götür. Camı da artık pat pat naylonla 3-4 tur sar belki sağlam gider.

Kendi bilgisayarımı marmara bölgesinden iç anadoluya kargolattım sorunsuz geldi. Kasayı koyduğum kutunun içindeki boşlukları pat pat ve köpükle doldurdum kutuyu bantladım. Kutunun dışına her yüzeyine 2 kat köpük koydum etrafını da tekrardan patpatla sardım, onu da ayrı bir kutuya koydum. Mesafe uzun ne olur ne olmaz :D

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Kendi bilgisayarımı marmara bölgesinden iç anadoluya kargolattım sorunsuz geldi. Kasayı koyduğum kutunun içindeki boşlukları pat pat ve köpükle doldurdum kutuyu bantladım. Kutunun dışına her yüzeyine 2 kat köpük koydum etrafını da tekrardan patpatla sardım, onu da ayrı bir kutuya koydum. Mesafe uzun ne olur ne olmaz :D
Pat pata ve köpüğe para gitsin de bilgisayara bir şey olunca insanın içi gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,733
Üyeler
162,052
Son üye
guvencetin
Top Bottom