Neler Yeni

Taşlamaya Uygun Polisaj Başlığı Var mı?

Reindi

80+ Silver
mesela demir kesmek için kullanılan spirellere uygun başlık falan var mıdır bilen var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela demir kesmek için kullanılan spirellere uygun başlık falan var mıdır bilen var mı
camlardaki kireç lekesini çıkaracagım pasta yapmayacağım

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam spirallerin ağzına takacağınız bir çok aparatı mevcuttur. İnternette uygun aparatı bulabilirsiniz bakarak. Ben bir ürün bırakayım belki işinize yarar. Parlatma Keçesi

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam spirallerin ağzına takacağınız bir çok aparatı mevcuttur. İnternette uygun aparatı bulabilirsiniz bakarak. Ben bir ürün bırakayım belki işinize yarar. Parlatma Keçesi
heh bu lazım bana eyvallah hocam Allah razı olsun neler yazdım çıkmadı ya pasta yapsam polisaj makinesi lazım onu biliyorum spiral acayip hızlı devirli dönüyor camlara yapacağım için sıkıntı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

heh bu lazım bana eyvallah hocam Allah razı olsun neler yazdım çıkmadı ya pasta yapsam polisaj makinesi lazım onu biliyorum spiral acayip hızlı devirli dönüyor camlara yapacağım için sıkıntı olmaz
acayip bir kireç tutmuş camlar arabayı yeni yıkatıp madene iş görüşmesine gitmiştim ondan sonra oldu çıkmıyor ne yaptıysam bide bunla deniyelim bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,759
Üyeler
161,131
Son üye
noname1234
Top Bottom