Neler Yeni

Tatminsizlik hissi , bıkkınlık

ibrahimua

80+ Bronze
Sahiden çok amaçsız hissediyorum artık kendimi hayatta. Böyle ne yediğim yemekten zevk alıyorum ne oynadığım oyundan. Kitap okumaya çalışıyorum haz duymuyorum spor yapıyorum yine aynı. Hobiler edinmeye calısıyorum ama yok bi vakit sonra devamını getiremiyorum. Sanki böyle ne yaparsam yapayım tatmin olamıyor gibiyim. İçten içe düsündürüyor bu beni. Ne yapıyorum sahiden bu hayatta. Maddi kaygılar bir yana ailevi sorunlar bir yana hepsi üzerine geliyor insanın. Artık tükenmiş gibiyim.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Maalesef hepimiz böyleyiz. Yapılabilecek tek şey sosyal medya kullanımını azaltmak sanırım. 1 hafta kullanmayın 2. günden itibaren günün 24 saat olduğunun farkına varacaksınız.

ibrahimua

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef hepimiz böyleyiz. Yapılabilecek tek şey sosyal medya kullanımını azaltmak sanırım. 1 hafta kullanmayın 2. günden itibaren günün 24 saat olduğunun farkına varacaksınız.
Sosyal medya hesabım yok. Bırakalı yaklaşık 1.5 sene oldu bana tek katkısı biraz daha gerçek dünyaya dönmeye başlamak oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atla balkondan aşağı kurtul
İnançlı biriyim. Her ne kadar sorumluluklarını yerine getirmesem de

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Mert
Bi psikolja git bence bol bol dua oku

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Sahiden çok amaçsız hissediyorum artık kendimi hayatta. Böyle ne yediğim yemekten zevk alıyorum ne oynadığım oyundan. Kitap okumaya çalışıyorum haz duymuyorum spor yapıyorum yine aynı. Hobiler edinmeye calısıyorum ama yok bi vakit sonra devamını getiremiyorum. Sanki böyle ne yaparsam yapayım tatmin olamıyor gibiyim. İçten içe düsündürüyor bu beni. Ne yapıyorum sahiden bu hayatta. Maddi kaygılar bir yana ailevi sorunlar bir yana hepsi üzerine geliyor insanın. Artık tükenmiş gibiyim.
Herkesin ortak derdi ne yazıkki , zamana bırakın gitsin

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Mesela bir işe başlıyorum büyük bir hevesle sonra bi anda yaptıktan sonra mutlu hissetmeyeceğimi düşünüyorum. Dopamin detoksuna ihtiyacım var sanırım
Hocam bu yaşanmışlıklardanda olabilir.Bendede öyle eski hevesim yok tam tekrardan birşeylere başlıyım diyorum eskiden basarısız olduysam hevesim kaçıyor gene boşa gidicekmiş gibi hissediyorum.

ibrahimua

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu yaşanmışlıklardanda olabilir.Bendede öyle eski hevesim yok tam tekrardan birşeylere başlıyım diyorum eskiden basarısız olduysam hevesim kaçıyor gene boşa gidicekmiş gibi hissediyorum.
Yaşanmışlıkların büyük etkisi olduguna eminim ya. Ama herşeyin ekonomiye dönüp dolasıp geldigini düşünüyorum. Bir hobi edinicek enerjimiz kalmamıs belkide kücükken maddiyatımkz yerinde olsa o hobinin içine dogardık kim bilir. Kısaca para para para

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam