SefaBaba
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 8,034
+1O değilde forumda açılmış teknolojiden uzak en iyi rehber olabilir.
Benim diye demiyorum![]()
+1O değilde forumda açılmış teknolojiden uzak en iyi rehber olabilir.
Benim diye demiyorum![]()
Vs atmıycakları veya ham yapılmayacak kedi köpke dışında hayvan var mı hamsıtır mıydı neydi onu alsam olur muNe bileyim ben![]()
Tavşanı ağzıma almayı denemedğimden bilmiyorum.konuyu okumadım fakat bir sorum olacak tavşan tüyü zehirlimidir bir yerde duymuştum tavşan tüyünü yanlışlıkla yutan birisi zehirenip ölmüş
Tavşanı ağzıma almayı denemedğimden bilmiyorum.
Tüyden korkuyorsanız Lop almayınYabani tavşan alın bildiğiniz, onlarda az var.
Hocam bilginiz var mıVs atmıycakları veya ham yapılmayacak kedi köpke dışında hayvan var mı hamsıtır mıydı neydi onu alsam olur mu
Yok la yokHocam bilginiz var mı
Kime sorabilirim tatluş cinavarlarıma başka bir arkadaş arıyomYok la yok![]()
hocam yanına bi tane erkek atın korusun onları2 dişi problem çıkarmıyoralabilirsiniz
Abi yeni F/P tavşan ne zaman çıkartıcaksın? (!)Arkadaşlar yaygın olarak besleyebileceğiniz iki tür tavşan var
Hollanda Lopu
Cana yakın(yine de kaçar) pofuduk tavşan türüdür alabiliyorsanız bunu alınGayet f/p
Yabani Tavşan
Minnet duygusu vs. yoktur sadece kaçar , kapalı ortamda mecburiyetten kaçmayı bırakabilir
Hayvanları yem gibi şeylerdense evinizin bahçesinden aldığınız "taze" otlarla beslemeniz daha iyi olacaktırayrıca çıkarabiliyorsanız çıkarın bahçeye otlasın , yanından suyunu eksik etmeyin ve yavru tavşan almayın bakımları zor oluyor bakamazsanız ölme ihtimalleri çok yüksek
Yanına yemek koyarken yeterli olacak kadar koyun , kemirme iç güdüsüyle ne görseler kemiriyorlar
Evde olacaksa belli bir odaya koyun evde değilken , koltuklarınıza ve kabloranıza veda etmek istemiyorsanız
Tavşanlar hemen hemen her an dışkılarlar , koku yapmaz ancak görüntü ve hijyen açısındna iyi değil , aşırı sulu yiyecekleri sık vermeyin ishal oluyorlarÜstüne işediği bir peçeteyle tuvalet eğitimi verilebiliir
Eğer rehberin yararlı olduğunu düşünüyorsan lütfen beğen
pfjasdfoıjasdojasdfoErkek her şeye kerkiniyor zamanı gelincehocam yanına bi tane erkek atın korusun onları
Hocam son bir şey sorabülürmüymYok la yok![]()
Güzel bir rehber elinze sağlıkArkadaşlar yaygın olarak besleyebileceğiniz iki tür tavşan var
Hollanda Lopu
Cana yakın(yine de kaçar) pofuduk tavşan türüdür alabiliyorsanız bunu alınGayet f/p
Yabani Tavşan
Minnet duygusu vs. yoktur sadece kaçar , kapalı ortamda mecburiyetten kaçmayı bırakabilir
Hayvanları yem gibi şeylerdense evinizin bahçesinden aldığınız "taze" otlarla beslemeniz daha iyi olacaktırayrıca çıkarabiliyorsanız çıkarın bahçeye otlasın , yanından suyunu eksik etmeyin ve yavru tavşan almayın bakımları zor oluyor bakamazsanız ölme ihtimalleri çok yüksek
Yanına yemek koyarken yeterli olacak kadar koyun , kemirme iç güdüsüyle ne görseler kemiriyorlar
Evde olacaksa belli bir odaya koyun evde değilken , koltuklarınıza ve kabloranıza veda etmek istemiyorsanız
Tavşanlar hemen hemen her an dışkılarlar , koku yapmaz ancak görüntü ve hijyen açısındna iyi değil , aşırı sulu yiyecekleri sık vermeyin ishal oluyorlarÜstüne işediği bir peçeteyle tuvalet eğitimi verilebiliir
Eğer rehberin yararlı olduğunu düşünüyorsan lütfen beğen