Tavsiyeleriniz Üzerine Sistemim Nasıl?

ilk olarak windows için para harcamak saçmalık 2. si 8gb vram ile 4k videoyu düzenlersin ama biraz ömründen gider 3. ssd nv3 kötü bir ssd kioxia g3 plus öneririm ram iyi ama 2x8 olmaz normalde 1x16 4k video editlemek için 1x32 güç kaynağından anlamam anakartta iyi değil

@Varex8 @KAwie

Windows'u dediğiniz gibi yaparım büyük ihtimal.

Peki 30 bin civarı ekran kartına yatıracağım, ancak kasama 3 fanlı da sığıyor olmalı 415mm GPU uyumluluğu var, ancak 2 mi 3 mü olsun fanı çok şey fark ediyor mu?

gigabyte iyi bir marka mı, MSI üzerine gideyim diyorum. Anakartta Wifi da istiyorum ama o en düşük fiyat 7-8 binlerde oluyor. bir aparatla falan halledilebiliyormuş galiba.

24 inç 2k monitör almıştım ama iade ettim daha küçük olan 21,5" fhd bir monötör olacağım şimdilik ucuzlardan.

@saorishirosaki hiç kimse tavsiye etmedi, ben kendim baktım tahminen, ancak uygun tutmaya çalışmıştım, ipin ucunu tutmadı mı katlanıyor.

@Varex8 @KAwie

Windows'u dediğiniz gibi yaparım büyük ihtimal.

Peki 30 bin civarı ekran kartına yatıracağım, ancak kasama 3 fanlı da sığıyor olmalı 415mm GPU uyumluluğu var, ancak 2 mi 3 mü olsun fanı çok şey fark ediyor mu?

gigabyte iyi bir marka mı, MSI üzerine gideyim diyorum. Anakartta Wifi da istiyorum ama o en düşük fiyat 7-8 binlerde oluyor. bir aparatla falan halledilebiliyormuş galiba.

24 inç 2k monitör almıştım ama iade ettim daha küçük olan 21,5" fhd bir monötör olacağım şimdilik ucuzlardan.

@saorishirosaki hiç kimse tavsiye etmedi, ben kendim baktım tahminen, ancak uygun tutmaya çalışmıştım, ipin ucunu tutmadı mı katlanıyor.
Fan sadece soğutma performansını etkiler gigabyte iyidir ama windforce ekran kartı modeli önerilmez, attığım modellerden bütçenize göre bir 5070 seçebilirsiniz son attığım iyi bir modeldir ve beyaz o yüzden fiyatı da biraz daha pahalı
Bu arada render işini sürekli yapacaksanız en az 32 ram öneriliyor

işlemci en az 7600 anakart en düsük b650 olmalı bence fp değil fazla fiyatı. kim tavsiye ettiyse onlarla sohbeti kes bence.

Parçaları güncelledim, ancak 5060 ti ile 52 bin civarı yapıyor, galiba bazı parçaları haddinden fazla veriyor olabilirim. Ancak ssd ve ramler kingston olsun istiyorum, çünkü bilindik marka ve nedense bendeki algısı yüksek. ddr5 fiyatı yükselyor bir de. ana kartta wifi olmasını isterdim ama o zaman ona 2 katı vermem gerekecek, değer mi yoksa bir aparatla hallledilebilir mi?

Sizce son model işlemcileri kullanmalı mıyım, r5 9600x 10 bin lira, değer mi?

Bir arada gözüksün diye, düzenlemesi daha kolay olur ve bazen uyumsuzluk veya eksik varsa uyarabiliyor. TRden alacağım.

Bence de biraz daha verip rami yükseltmek buna değecektir. Neticede mühim bir parçası, katılıyorum.

Büyük ihtimal Windows için öyle yaparım.

İşlemci için sıvı sogutma daha mı iyi olur? Fanlar daha iyi ve sessiz ve Sisteme göre diğer parça fiyatları orantılı olsun istiyorum.
Home retail 120usd😳😬
Mesaj at veririz home retail free👍

Home retail 120usd😳😬
Mesaj at veririz home retail free👍
ilk topladığım zamanlar birkaç sene önce bir siteden almıştım doğrulama kodu, büyük ihtimal yine öyle yaparım. :) O zamanlar 40 lira mı neydi. meşhur bir yer vardı.

Video düzenleme sırasında render alacaksanız, RAM’inizi artırmanızı öneririm. Şu an 16 GB RAM yeterli olsa da, sizin için en ideal seçenek 32 GB RAM olacaktır. Hatta bazı durumlarda 64 GB RAM bile sizi çok daha rahat ettirir; çünkü render işlemlerinde 32 GB’ı aşan kullanımlar olabiliyor. Aynı şekilde, SSD tarafında da dikkatli olmanız önemli. DRAM’siz bir SSD almamanızı öneririm; çünkü video dosyaları uzun süreli olarak yazıldığından, DRAM’li SSD kullanmak hem hız düşüşünü engeller hem de diskinin %100 kullanım oranına ulaşmasını önler. Bu sayede SSD’nin ömrü uzar ve render süreniz de kısalır. Ayrıca monitör de video düzenleme için oldukça önemli bir bileşendir. Bu nedenle AOC 24G42E, fiyatı çok artmadan alınabilecek en iyi seçeneklerden biridir. Renk derinliği ve renk gamutu açısından da seçtiğiniz cihaza göre üst seviye bir cihazdır.

ilk topladığım zamanlar birkaç sene önce bir siteden almıştım doğrulama kodu, büyük ihtimal yine öyle yaparım. :) O zamanlar 40 lira mı neydi. meşhur bir yer vardı.
Para vermeye hiç gerek yok, cracklı windowsları bile orjinal yaptı bill amca😁
Lazım olursa mesaj atarsın 300 home retail var free.

Video düzenleme sırasında render alacaksanız, RAM’inizi artırmanızı öneririm. Şu an 16 GB RAM yeterli olsa da, sizin için en ideal seçenek 32 GB RAM olacaktır. Hatta bazı durumlarda 64 GB RAM bile sizi çok daha rahat ettirir; çünkü render işlemlerinde 32 GB’ı aşan kullanımlar olabiliyor. Aynı şekilde, SSD tarafında da dikkatli olmanız önemli. DRAM’siz bir SSD almamanızı öneririm; çünkü video dosyaları uzun süreli olarak yazıldığından, DRAM’li SSD kullanmak hem hız düşüşünü engeller hem de diskinin %100 kullanım oranına ulaşmasını önler. Bu sayede SSD’nin ömrü uzar ve render süreniz de kısalır. Ayrıca monitör de video düzenleme için oldukça önemli bir bileşendir. Bu nedenle AOC 24G42E, fiyatı çok artmadan alınabilecek en iyi seçeneklerden biridir. Renk derinliği ve renk gamutu açısından da seçtiğiniz cihaza göre üst seviye bir cihazdır.

Ram için şu nasıl?

Anakart 8 bin liraya şununla değiştirmeye değer mi?

Ekran konusunda, geçen hafta 24 inç kuroiu mi ne bir marka almıştım iyiydi ama büyük geliyordu, windows'u (laptopa bağlamıştım) %250 ölçeğine getirmiştim. Normalde gözlük kullanmam gerektiği için de çok uzaktan bakamıyorum, biraz alışmıştım iade ederken ama tam emin olamadım. MSI'ın bu monitörünü daha almadım ama 21,5 inç başlangıç için ideal olabilir. Aslında iPhone ekranı kalitesinde 22 inç bir monitör ağzımı sulandırır ama 4-5 bin dolara şu an zannımca alamam. :)

Para vermeye hiç gerek yok, cracklı windowsları bile orjinal yaptı bill amca😁
Lazım olursa mesaj atarsın 300 home retail var free.
Şöyle diye hatırlıyorum, MS'nin sitesinden dosyaları usb belleğe atıyorum, biosta ayarları yaptıktan sonra windows'u kuruyorum. Daha sonra aldığım kodu girip etkinleştiriyorum. Yani cracklı olmuyor, orijinal oluyor değil mi? :)

Geri