Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Çok beklemiyordum bu kadarı ve bu miktarı ne olacağını çok bilmiyorum ama beklentim tam tersineydi
Durum demek ki daha vahim bundan emin oldum adamlar düşürmeyi geçti durdurma hayali kuruyorlar yani düşme hayal oldu durdurma yada yavaş yükseltme eğilimine geçtilerÇok beklemiyordum bu kadarı ve bu miktarı ne olacağını çok bilmiyorum ama beklentim tam tersineydi
Haklısın bu partinin iktidarda kalmasını sağlayan muhalif partilerin kendisidir ve bu arada biz AKP kesimine koyun diyoruz da CHP kesiminde de var hani AKP kesimi nasıl Erdoğan'dan başka kimse yok diyorsa aynı durum CHP'de var ama azınlık olarak varinşAllah şu ülkeden bi giderimde elimde kahve doların yükselişini izlerim akpliler kendi istedi sadece akpliler degil muhalefette bunu kendi istedi kim ne derse desin chp de %100 suçludur
Neo klasik ekonominin kaderine çay fırlatılmasıyla birlikte bay bay Kemal'in Trump'la yaptığı görüşmeler sonrası diyanet baldız fetvasından hallice bir karar almış olacak ki Fahrettin Binali'yle tek kale maç yapıyorEee...Şeyyy...Nas vardı sanırsam,hani dilinizden düşürmediğiniz, ne oldu ona?
Hani bir müslüman olarak faize bakışınız değişmezdi.
Kimse sizden faiz arttırımını beklememeliydi hani.
Noldu?
Ne değişti?
Muhalefeti koşulsuz şartsız destekleyen kitle bunu iyice kafasına sokup değişim için iktidara saldırmadan önce muhalefete saldırıp orayı düzeltirse işte o zaman ülkede birşeyler değişebilir.sadece akpliler degil muhalefette bunu kendi istedi kim ne derse desin chp de %100 suçludur