Neler Yeni

Team RAM Uyumsuzluk

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Sedat Çınar
Öncelikle merhaba benim sistemimde team force rgb 8gb 2600mhz bir ram var ancak ekran kartiyla uyumusuzluk yapiyor sanırım bende yeni ramler almakbistiyorum 500 tl bütçem var 16gb ram istiyorum yardımcı olabilirmisiniz

Emre Baş

80+ Gold
Ram ekran kartı ile uyumsuzluk yapmaz eksik kalır 16 yapabilirsin

Berkantto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
berkant toygün
Ram ekran kartı seçmez anakartla alakalı olabilir .

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
1 tane 8 gb lık ram al işin çözülür. :)

GoktugGecer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Göktuğ Gecer
Facebook
100006001727289
Öncelikle merhaba benim sistemimde team force rgb 8gb 2600mhz bir ram var ancak ekran kartiyla uyumusuzluk yapiyor sanırım bende yeni ramler almakbistiyorum 500 tl bütçem var 16gb ram istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
Öyle bir mevzu olamaz. Ram ile ekran kartı uyumsuzluğu diye bir şey yoktur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Sedat Çınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir mevzu olamaz. Ram ile ekran kartı uyumsuzluğu diye bir şey yoktur.
Ekran karti olarak gigabyte 1050ti g1 modeli var. Benim sorunum şu bilgisayari temizlemek için bütün kabloları söküp başka bir masada temizliyorum geri kablolari taktiğimda ise ana kartın üzerinde DRAM uyarısı alıyorum ve ekran kartinin rgb ışıklari yanip yanip sönüyo açılmıyor bu 1. Sorun aynı olayda bazen pc kendisini 5 saniye aralıklarla açıp kapatıyo yani sıkıntı ne çözemedim bi yardımcı olabilirmisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Sedat Çınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran karti olarak gigabyte 1050ti g1 modeli var. Benim sorunum şu bilgisayari temizlemek için bütün kabloları söküp başka bir masada temizliyorum geri kablolari taktiğimda ise ana kartın üzerinde DRAM uyarısı alıyorum ve ekran kartinin rgb ışıklari yanip yanip sönüyo açılmıyor bu 1. Sorun aynı olayda bazen pc kendisini 5 saniye aralıklarla açıp kapatıyo yani sıkıntı ne çözemedim bi yardımcı olabilirmisin
Kablolardan kastım şu monitör kablosu klavye maous vs...

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Ram ile ekran kartı uyumsuzluğu diye bisey yok anakart uyumsuzluğu olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Sedat Çınar
Ram ile ekran kartı uyumsuzluğu diye bisey yok anakart uyumsuzluğu olur
karti olarak gigabyte 1050ti g1 modeli var. Benim sorunum şu bilgisayari temizlemek için bütün kabloları söküp başka bir masada temizliyorum geri kablolari taktiğimda ise ana kartın üzerinde DRAM uyarısı alıyorum ve ekran kartinin rgb ışıklari yanip yanip sönüyo açılmıyor bu 1. Sorun aynı olayda bazen pc kendisini 5 saniye aralıklarla açıp kapatıyo yani sıkıntı ne çözemedim bi yardımcı olabilirmisin

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
karti olarak gigabyte 1050ti g1 modeli var. Benim sorunum şu bilgisayari temizlemek için bütün kabloları söküp başka bir masada temizliyorum geri kablolari taktiğimda ise ana kartın üzerinde DRAM uyarısı alıyorum ve ekran kartinin rgb ışıklari yanip yanip sönüyo açılmıyor bu 1. Sorun aynı olayda bazen pc kendisini 5 saniye aralıklarla açıp kapatıyo yani sıkıntı ne çözemedim bi yardımcı olabilirmisin
Ramlerinde sıkıntı var büyük ihtimalle bu sorun çekili ripjaws5 lerdede bir ara çok vardı geri iade edebiliyor isen et edemiyorsan başka bir anakarta takip dene kesin ramlerde mi anakarttaki sorun var onu bul ilk önce bir bilggisayarciya veya kuzenin arkadaşın varsa söyle takin deneyin aynı sorunu verirse ramler bitmiş demektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,052,525
Üyeler
167,146
Son üye
Droxy633