Neler Yeni

Team T-Force Xcalibur RGB RAM Alınır mı

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Fiyatı ne kadar düşer bilmiyorum ama alınabilir. Biraz internette bakındım ama çip ile ilgili bir bilgi bulamadım, herhalde Samsung B-die değil.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Fiyatı ne kadar düşer bilmiyorum ama alınabilir. Biraz internette bakındım ama çip ile ilgili bir bilgi bulamadım, herhalde Samsung B-die değil.
Bence bu markayı almayın. Evet 16gb için fiyatı uygun ama kalitesi nasıl. Eğer bütçeniz varsa ki 4000mhz alıyorsanız bence vardır. iyi bir marka alın derim.

mehmetG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Günay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar pc daha yeni topluyorum o yüzden elimde sadece işlemci var ryzen 7 3800x oda anakart olarak asus dragon b450 düşünüyorum uyumlu mu? ve sizin önericeğniz anakart nedir

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
En azından ben bu markayı yalnıca bir kaç kez gördüm ve toplama pc lerde hiç kullanıldığını görmedim.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bence bu markayı almayın. Evet 16gb için fiyatı uygun ama kalitesi nasıl. Eğer bütçeniz varsa ki 4000mhz alıyorsanız bence vardır. iyi bir marka alın derim.
Kalitesi nasıl diyorsun da kalite olarak Corsair veya GSKILL markalı RAM'lerden farkı yok. İçindeki çipleri üreten firma Team Group'un kendisi değil, Corsair ve GSKILL gibi markalar da çip üretmiyor. Bu RAM'deki çipler büyük bir ihtimalle Hynix'tir, o yüzden kalitesini tartışmaya gerek yok.
En azından ben bu markayı yalnıca bir kaç kez gördüm ve toplama PC lerde hiç kullanıldığını görmedim.
Senin görmemen iyi olmadığı anlamına gelmiyor maalesef.
Arkadaşlar PC daha yeni topluyorum o yüzden elimde sadece işlemci var ryzen 7 3800x oda anakart olarak asus dragon b450 düşünüyorum uyumlu mu? ve sizin önericeğniz anakart nedir
O işlemciye o anakartı almak yazık olur, anakart için bütçeniz nedir?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Arkadaşlar PC daha yeni topluyorum o yüzden elimde sadece işlemci var ryzen 7 3800x oda anakart olarak asus dragon b450 düşünüyorum uyumlu mu? ve sizin önericeğniz anakart nedir
Anakart 4400mhz destekliyor evet ama bence 3600mhz alıp corsair vs. gibi daha bilindik bir marka alınmalı bence.

mehmetG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Günay
Kalitesi nasıl diyorsun da kalite olarak Corsair veya GSKILL markalı RAM'lerden farkı yok. İçindeki çipleri üreten firma Team Group'un kendisi değil, Corsair ve GSKILL gibi markalar da çip üretmiyor. Bu RAM'deki çipler büyük bir ihtimalle Hynix'tir, o yüzden kalitesini tartışmaya gerek yok.

Senin görmemen iyi olmadığı anlamına gelmiyor maalesef.

O işlemciye o anakartı almak yazık olur, anakart için bütçeniz nedir?
Vallaha prk bu işlerden anlamam sizin önericeğiniz bir anakart varsa bakabilirim uygunsa önerdiğinizi alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,500
Üyeler
164,509
Son üye
keremessi
Top Bottom