Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
Tebilon'nun internet sitesinden bir adet Rampage 6C 120 Fan alacağım 80 tl'ye. Bu site güvenilir midir? Daha önce alışveriş yapan oldu mu?
Bu fanın en ucuz fiyatı Amazon TR'DE 98 TL. Bu kadar fiyat farkı olmasının sebebi ne olabilir?Mükemmel firma tavsiye ederim
Sebebi yok yani satış politikasıBu fanın en ucuz fiyatı Amazon TR'DE 98 TL. Bu kadar fiyat farkı olmasının sebebi ne olabilir?
güvenilir zaten 80tl bir şey değilTebilon'nun internet sitesinden bir adet Rampage 6C 120 Fan alacağım 80 TL'ye. Bu site güvenilir midir? Daha önce alışveriş yapan oldu mu?
Hazır sorabilecek birini bulmuşken bir şey sormak istiyorum, bende Aerocool Spectro 12 fandan 2 adet var. Biri egzos fanı olarak çalışıyor. Diğerini ise üst tarafa koyacağım, fakat üst bölmedeki yanda bulunan fan kısmı boş kalacak.Sebebi yok yani satış politikası
Bence yapmaz zaten ikisi de beyaz benziyorHazır sorabilecek birini bulmuşken bir şey sormak istiyorum, bende Aerocool Spectro 12 fandan 2 adet var. Biri egzos fanı olarak çalışıyor. Diğerini ise üst tarafa koyacağım, fakat üst bölmedeki yanda bulunan fan kısmı boş kalacak.
Spectro 12 şu an biraz pahalı gibi. O yüzden ona en benzeyen 6C 120 gibi duruyor, çok sırıtma yapar mı Spectro 12'nin yanında üst tarafta. Ne dersiniz?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ama Tebilon'un tutumunu beğenmedim. 83 TL diye yazan fiyat, Adres girme kısmında 29.99 kargo ile 113 TL ye geliyor.Bence yapmaz zaten ikisi de beyaz benziyor