güvenliarkadaşlar siteden ekran kartı almayı düşünüyorum daha önce alışveriş yapan birileri varmı ?
Site guvenilir ama forumda pek hoş karşılanmayan var alışveriştenarkadaşlar siteden ekran kartı almayı düşünüyorum daha önce alışveriş yapan birileri varmı ?
ekran kartı şuan en ucuz orada gösteriyor aralardında 500 -1k fark olan siteler varSite guvenilir ama forumda pek hoş karşılanmayan var alışverişten
Tercih senin hocam ben sadece gördüğümü söylüyorumekran kartı şuan en ucuz orada gösteriyor aralardında 500 -1k fark olan siteler var
teşekkürler hocamTercih senin hocam ben sadece gördüğümü söylüyorum![]()
umarım bir sorun çıkmaz ya en üşendiğim şeylerden birisi iade süreci zatenbundan 5-6 ay evvel 2-3 arkadaş sistem almıştı ordan sıkıntı çıkmadı çıksa bile müşteri hizmetleri ilgilenmişti malzeme olarak şuan bi sıkıntı çıkmadı hala
ekran kartı şuan en ucuz orada gösteriyor aralardında 500 -1k fark olan siteler var
xfx rx6600Ekran kartı ne? Belki daha uyguna bulabiliriz
Bennim merak ettiğim ürünlerin kutularını gonderiyolaibundan 5-6 ay evvel 2-3 arkadaş sistem almıştı ordan sıkıntı çıkmadı çıksa bile müşteri hizmetleri ilgilenmişti malzeme olarak şuan bi sıkıntı çıkmadı hala