Darboğaz olmaz ama VRAM sıkıntı, forza horizon 5 gibi oyunlar oynuyorsan drop yiyebilirsin.Arkadaşlar tebilon dan hazır sistem vega 27 satın aldım buna uygun monitör arıyorum
Başka soru :Benim bir arkadaşım işlemcinin ekran kartını beslemeyeceğini belirtti darboğaz olur mu
Ekran kartı:Msi rtx 3060 ti ventus 3x
Islemci:RYZEN 5 5600
Hocam pahalıya almışsınız ya
Yol ben daha çok assasins creed son 2 oyunu oynucam ve dying light 2Darboğaz olmaz ama VRAM sıkıntı, forza horizon 5 gibi oyunlar oynuyorsan drop yiyebilirsin.
Yapacak birsey yok ağa ben bayramdan sonra almayı düşünüyordum fiyatlar artmaya başlayınca hemen almak zorunda kaldımGigabyte gaming oc 3060ti ve ryzen5 5600 lu sistemi 14.800 e almıştım bir tık pahalı gibi. Hayırlı olsun ama oyunlarda bana mısın demiyor. Monitör 27 " Asus 1080p IPS monitör kullanıyorum memnunum.
Orası öyle tabii ki almışsın artık keyfine bak , ama monitöre bak derim uygun fiyatlı yakalayabilirsenYol ben daha çok assasins creed son 2 oyunu oynucam ve dying light 2
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapacak birsey yok ağa ben bayramdan sonra almayı düşünüyordum fiyatlar artmaya başlayınca hemen almak zorunda kaldım
Dostum Aynı Sistemi Bende Aldım Paylaşıldı Akşam Gördüm 16799 TL idi sabah bı baktım 17k olmuş hemen sipariş verdim 17100 TL ye aldım şu an 28k olmuş sisteme ekran seçtim almadiysan yardımcı olayimArkadaşlar tebilon dan hazır sistem vega 27 satın aldım buna uygun monitör arıyorum
Başka soru :Benim bir arkadaşım işlemcinin ekran kartını beslemeyeceğini belirtti darboğaz olur mu
Ekran kartı:Msi rtx 3060 ti ventus 3x
Islemci:RYZEN 5 5600
valla knk bugun gün içersine mediamark veya teknosaya gidicem monitör bakmayaDostum Aynı Sistemi Bende Aldım Paylaşıldı Akşam Gördüm 16799 TL idi sabah bı baktım 17k olmuş hemen sipariş verdim 17100 TL ye aldım şu an 28k olmuş sisteme ekran seçtim almadiysan yardımcı olayim
Hala bütçe belirtmemişsinvalla knk bugun gün içersine mediamark veya teknosaya gidicem monitör bakmaya
monitör hakkında bilgin varsa yardımcı olur musun