ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Son düzenleme:
Bu daha iyi gibime geldi, daha da ucuz.Linkteki stok hali. Ekte değiştirilmiş parçalar var![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
alınmaz fiyat çok pahalıLinkteki stok hali. Psu ve ssd yi değiştirdim![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu daha iyi gibime geldi, daha da ucuz.
Daha iyi olma sebepleri.![]()
ELITE-4070Ti / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELITE-4070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4070Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
1) Çok daha hızlı bir ssd.
2) Anakart ta wifi var.
Daha kötü tarafları.
1)tahminimce kasa daha az hava alıyor.
2)psu çok çok az, bi tık daha kötü.
3)ram tek slot, çift kanal yok. (180 TL vererek 2x8 yapılabilityor.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve arada 4000 TL var tabi ki.
Bende ayrı almayı düşünmüştüm ama sonra montaljı için uğraşmak istemedim bilgim yok o konuda.Kankam işlemci soğutucusunu bence ayrı al.
Arayıp sor istersen yanında bunu ayrıca alsan monte ederlermi?
Şünkü 240mm sıvı soğutmaya o kadar para verilmez bence, asus bile olsa. (noctua bile olsa o kadar para vermem)![]()
Cooler Master MasterLiquid ML360 ILLUSION ARGB 360mm Intel ve Amd Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu
Transparan ARGB Aydınlatmalı Pompa Optimize Edilmiş Çift Hazneli Pompa Genişletilmiş Yüzey Alanı MasterFan MF120 Halo Fanlar MasterLiquid ML-Illusion serisi, MasterLiquid serisinin tüm yeni tasarım…www.gaming.gen.tr
Kankam eğer kabul etmezlerse söyleyeyim de, sıvı soğutma kurmak dünyanın en kolay işlerinden. Bilen bir arkadaşın falan var ise ona da kurdurtabilirsin. Yada bilgisayarcıya da götürebilirsin, fazladan 3bin tl vermeye deymez. Bir de bu sitede am5 soket desteği yok gözüküyor ama ben orjinal sitesinden baktım var, yani yok derlerse inanma.Bende ayrı almayı düşünmüştüm ama sonra montaljı için uğraşmak istemedim bilgim yok o konuda.
arayıp sorarım kanka teşekkür ederim
Hocam ben bunun kasasını gt301 yaptım psuyu rog strix yaptım 32 gb ram yaptım yinede hala ucuzBu daha iyi gibime geldi, daha da ucuz.
![]()
ELITE-4070Ti / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELITE-4070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4070Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Kankam diğer kasa daha iyi bence, mesh ve daha kaliteli bence. Bir de psu neden o kadar ucuz ben de anlamadım.Hocam ben bunun kasasını gt301 yaptım psuyu rog strix yaptım 32 gb ram yaptım yinede hala ucuz![]()
Onu bende düşündüm kanka ama sanki o daha iç hacimi küçük geldi sanki bana.Kankam diğer kasa daha iyi bence, mesh ve daha kaliteli bence. Bir de psu neden o kadar ucuz ben de anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama arkadaşın dediği gibi istersen rog gt 301 de alabilrisin, daha geniş bir kasa ve daha fazla fanı var.