Neler Yeni

Technopat'ta Benim Rızam Dışında Konu Açılması?

Obito Uchiha

80+ Silver
Biraz degil baya sinir bozucu neymiş büyük harf kullanmamışım hemen uzaklaştırma valla artık konu falan açmıyorum orada.

isimsizüye

80+ Gold
Şimdi şöyle Niye kimse ses vermiyor RX 5700 XT Sistem toplanmış şimdiden söyliyim technopatla hiç bir sorunum yok. RX 5700 XT kullanmış olduğu modelde sorun var. sorunlu modelle toplamış kimse buna ses vermemiş. gaming x de hatalı amd de bu kartda.

GAMINGX modeli. Ve o da ne! Aynı sözde "üretim hatası" yarım VRam pad'i bu kartta da mevcut. Artık bunun üretim hatası ya da soğutma problemi değil bilinçli eskitme amaçlı böyle yapıldığını düşünüyorum. Tahminimce kartlar 2. senesini doldurduğunda vram yongaları cortlayacak. Malum kart SS'leri:
2bfc34d90847371d1d05c4afd8fdaf91.jpg

ec7a7a65c22d71a7b3af58eb4f139caf.jpg

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam oradaki Fallen benim. Bakın bu daha onaylanmamış olan konum.
Evet yanlış duymadınız, Monster logo basıyor! Ancak gel gör ki forumda Rampage, GP, JD gibi markalar logo basıyor diye önerilmemesine rağmen Monster bol bol öneriliyor? İlk olarak monitörü atayım isterseniz.
MONSTER Aryond 240Hz Oyuncu Monitörü'nün GAMEPOWER ve James Donkey Olması!
Arkadaşlar hep sabrediyorum ve sonunda haklı çıkmaktan gerçekten çok mutlu oluyorum :) bazı kişilerin de ittirmesi ile bana hater olan az da olsa bir kitle James Donkey ve Gamepower ürünleri inceledim diye anlamsız anlamsız bazı forumlarda beni linçliyorlar. Lakin etiket bastıran üründen bir şey...
donanimarsivi.com
donanimarsivi.com

Bakın Technopat'ın JD, GP olsa önermem diyeceği monitörde Monster yazınca nasıl incelediğine;

Laptoplarını ise Clevo üretiyor alın bu da onların sitesi, aynı zamanda Casper Excalibur laptoplarda öyle.
clevo-computer.com

Laptops | Configurator
Yelpazemizi kullanarak, son derece çeşitli ihtiyaçlara göre uyarlanmış cihazlar satın alabilirsiniz. Konfigüratörümüz, e-spor için oyun dizüstü…
clevo-computer.com
clevo-computer.com

Şimdi burada sizlere eleştirim var, hem Technopat kanalına hem üyelere;

Madem logo basılıyor diye Rampage, GP, JD önerilmiyor, o zaman neden Monster öneriyorsunuz?

Bakın GP monitör için adama ''dolandırıcı'' bile diyen oldu aha adam kanıtlamış tamam bende önermem ama karalamaya çalışmanın hakaret etmenin alemi nedir?
Malum Forum Üyelerinin Yalanları ve İftiraları Durmak Bilmiyor.
Değerli dostlar bugün instagram sayfamızda Gamepower Intense X60 monitörün görsellerini paylaştık ve sayfamıza biosunda Technopat yazan birinden şöyle yorum geldi; "Samsung olunca ne oluyor Samsung bile bu çöp paneli kullanmıyor" diye tamamiyle cahillik içiren bir yorum aldık ve bu arkadaşa...
donanimarsivi.com
donanimarsivi.com

Şimdi gelelim kanalın kendisine, DA kanalı için birçok kişi ''parayı alıyor övüyor'' diyor. Ancak aynısını Technopat yapınca neden kimsenin gıkı çıkmıyor?

ASUS TUF A15 modelinin ısınma sorunlu olduğu globalde kabullenilmiş ancak Technopat bu laptopu inceleyip bir güzel anlatıyor fakat testlerde neden CPU ısısı yok?
Bunu TR'de eleştiren tek insan Abdullah Hacıgül ve bu adam ''paragöz'' oluyor para için her şeyi yapar oluyor ama aynısını Technopat yapınca kimse bir şey demiyor?
a15.jpg

Şimdi bir de sistem olayı var;
Abdullah Hacıgül DA-2 ve El Capitan gibi 5700tl bandında ''5600XT'li'' ''1500TL'' indirimli sistemlerinde B450M-K kullanıldığı için hunharca eleştirildi bu forum tarafından. Tamam o sistemlerde GX1 sorunluydu RC500 sorunluydu ama o fiyata o sistemleri bulamazsınız başka bir yerde kolay kolay.

Ama Technopat 8.5K'ya 2060 ve 3500X üstüne sorunlu SSD kullanan sistemi inceliyor kimse bir şey demiyor?
www.qp.com.tr

QP Gaming Z - GeForce RTX 2060 / Ryzen 5 3500X / 16GB / 512GB M.2 SSD Oyun Bilgisayarı
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili
www.qp.com.tr
www.qp.com.tr
S40G ısınma sorunlu bir SSD bunu da belirteyim, tamam adamlar inceliyor kendileri toplamıyor ama madem kötü bir parça var bunu belirtin lütfen ya da incelemeyin?

Yani böyle bir yazıydı artık katılırsınız katılmazsınız size bırakıyorum ama be bu konuda size çok kırıldım bunu belirteyim.
Sen cidden Technopat'ın sistem toplamayı bildiklerini mi sanıyorsun? Sistem önerileri kısmında 4.5k ya RX 560 önerilmişti. Sorduklarında biz sadece öneriyoruz almanıza gerek yok diyor. Almamıza gerek yoksa önermeye de gerek yok.

T.P.G.

80+ Titanium
Şimdi şöyle Niye kimse ses vermiyor RX 5700 XT Sistem toplanmış şimdiden söyliyim technopatla hiç bir sorunum yok. RX 5700 XT kullanmış olduğu modelde sorun var. sorunlu modelle toplamış kimse buna ses vermemiş.

GAMINGX modeli. Ve o da ne! Aynı sözde "üretim hatası" yarım VRam pad'i bu kartta da mevcut. Artık bunun üretim hatası ya da soğutma problemi değil bilinçli eskitme amaçlı böyle yapıldığını düşünüyorum. Tahminimce kartlar 2. senesini doldurduğunda vram yongaları cortlayacak. Malum kart SS'leri:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Buyur işte...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen cidden Technopat'ın sistem toplamayı bildiklerini mi sanıyorsun? Sistem önerileri kısmında 4.5k ya RX 560 önerilmişti. Sorduklarında biz sadece öneriyoruz almanıza gerek yok diyor. Almamıza gerek yoksa önermeye de gerek yok.
Ben Technopat kanalının incelediklerinden bahsettim dostum

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan

isimsizüye

80+ Gold
Buyur işte...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Technopat kanalının incelediklerinden bahsettim dostum
Ee geriye ne kaldı adam akıllı RX 5700 XT model. bazı sistemlerinde kronik sorunlu ssd bile var. ekran kartda. BX500 Öneriyordu bi ara. sorunlu model olmasına rağmen ha şimdiden benim technopatla hiç sorunum yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,019,079
Üyeler
161,544
Son üye
hayko man
Top Bottom