- En İyi Cevap
- 4
İki ürün teknik yapıdan da aynı bunu kendisi de çok iyi biliyor. James Donkey için Eşşek Eşşek deyip tepki gelince gelsin inceleriz demesi de ayrı ironik. Sırf James Donkey inceledik diye millete dert olan BX500'ü inada insanlara önerdi açın sorun bakalım kim BX500 SSD'den memnun kaç kişi var. Yazdıkları falan sadece komedi yıla göre mi ürüne güvence sağlanıyor o zaman Gamepower'ın dist. firması Oksid ve Oksid 21 yıllık bir firma böyle bir mantık hangi ülkede var?
TUF A15 için ısı problemi gündemdeyken HW monitörü açar sıcaklığı gösterirsin sıcaklığın çok önemli olduğu bir konuda Afterburner'ı beklemek? anladım.
İşte Monster'ı almışlar kullanıyorlarmış biz yıllardır incelediğimiz her ürünü kullanıyoruz @Mehmet Yılmaz yıllardır Rampage 144Hz monitör kullanıyor. Yine ekipten bir arkadaşımızın monitörü Gamepower 144Hz yine ben testlerde bol bol incelediğim monitörleri kullanıyorum yani böyle olunca sorun çözülmüş mü oluyor? Mantıklı bir tane açıklama görmedim gören yazsın.
Ekstra not: Firmadan monitörü alıp içini açıp size aynı ürün olduğunu göstereceğim az biraz bilgisi olan adamın o monitörün daha teknik özelliği görmesine gerek kalmadan dünyada fason kültürü oturmuşken onların aynı cihazlar olduğunu anlarki monitörün özellikleri de yazıyor ama panel numarasından anakart numarasına kadar size fotoğraflayacağım öyle garip garip konuşmakla olmuyor.