Neler Yeni

Technopat'taki üyelere güvenmeyin.

thbrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can özkan
Yoksa cpu-monkey'den kıyaslama atıp i9 14900k'nın oyunlarda 9800x3D'den daha iyi olduğunu söyleyip, 8 çekirdeğin oyunlarda berbat olduğunu iddia ederler. Hayatımda gördüğüm en absürt forum mesajlarından biriydi. 3 sayfa tartıştım bu çocukla. Sonunda da AMD fanboyu ilan etti beni. Adama ısrarla oyun bilgisayarı için i9 14900kf aldıracaktı. Benchmark testi attığımda da "Bu testte 14900k kullanmışlar, kf değil ki" dedi. F takısının daha APU anlamına geldiğini dahi bilmiyor. O derece cahil. Moderatörler de yanlış bilgi sebebiyle silmek zorunda kaldılar mesajları. Konuyu da kilitledikleri için üyeye yardımcı olamadık. Bu foruma taşınıyorum artık.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-31 204823.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-31 204823.png
    25.9 KB · Hit: 22

cornlov

80+ Bronze
Kardeşim, cpu monkey yazarken "CPU Monkey" yazmadığın için. Mesajını siliyorum, hesabını kapatıyorum. Ses görüntü canlı foruma gitmektedir, ııııı şey, al sana kolonya hop :kekw:

Hoşgeldin, foruma :kizginpeepo:

(İroni amaçlı yazılmıştır, yetkili falan değilim yazmak istedim)

thbrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim, cpu monkey yazarken "CPU Monkey" yazmadığın için. Mesajını siliyorum, hesabını kapatıyorum. Ses görüntü canlı foruma gitmektedir, ııııı şey, al sana kolonya hop :kekw:
(İroni amaçlı yazılmıştır, yetkili falan değilim yazmak istedim)
Yetkili olmadığınız için banlıyorum hocam, son duanızı edin.:monkahmm:

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Buğra Aykaç
Recep Baltaş öven forumdan ne beklersin ki

Top Bottom