❌İndirim Bitti! Tecno sparj 10 pro 270 tl

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
asıl sen benim dediğimi anlamıyormusun hata yapmaz ne demek sağlıklı bi insan her insan hata yapabilir yaşı küçük bi kardeşimiz olabilir o an görmüştür yanlış bi fiyat girilmiş sanmıştır insanlık hali ve zaten özür dilemiş sen neden üstüne gidiyorsun
Üstüne gitmiyorum sadece kendi görüşümü yazıyorum insanları koruma vakfı birliğindenmi geldin onu anlamadım sağlıklı bir insan hata yapabilir ama böyle bir hata yapamaz

Üstüne gitmiyorum sadece kendi görüşümü yazıyorum insanları koruma vakfı birliğindenmi geldin onu anlamadım sağlıklı bir insan hata yapabilir ama böyle bir hata yapamaz
ahlak denen bişi var gururunu kırmadan açıklayabilirdin saf olabilir hiç mi görmedin istanbulda köprü satın alan .d şaka bi yana arkadaş özür dilemiş sen vakir kaybısın demişsin yani şöyle diyebilirdin az dikkatli ol yazdıklarında biraz araştırıp yazabilirdin arkadaşım diyebilirdin mesela ve satıcı reklam için biraz şey yapmış arkadaşın araştırmama harici pek suçu yok

ürünün isminde kılıf vs. yazmıyor niye bu kadar üstüne gidildi arkadaşın?

ahlak denen bişi var gururunu kırmadan açıklayabilirdin saf olabilir hiç mi görmedin istanbulda köprü satın alan .d şaka bi yana arkadaş özür dilemiş sen vakir kaybısın demişsin yani şöyle diyebilirdin az dikkatli ol yazdıklarında biraz araştırıp yazabilirdin arkadaşım diyebilirdin mesela ve satıcı reklam için biraz şey yapmış arkadaşın araştırmama harici pek suçu yok
Zaten amacım kırmak değildi açıkca söyliyeyim sadece vakit kaybı ve forumu bu şeyler için yorma dedim yanlış anlaşıuorsa eyvallah o benim sorunum açıklama yapmıştı arkadaşlar zaten üzerine gitsem direkt sen hayırdır filan derdim .d o yüzden yanlış anlaşılmasını istemem sözlerimin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürünün isminde kılıf vs. yazmıyor niye bu kadar üstüne gidildi arkadaşın?
Yanlış anlaşılma ve konu uzaması oldu arkadaşla ilgili bir şey yok.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri