Neler Yeni

Tecnopat Forumundaki Agir Kurallar Hakkinda Ne Düsünüyorsunuz

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
yazım kurallarına uyalım istiyorlar saygı duyuyorum, ama yazım hatasından dolayı şuan 1 hafta ban yemiş haldeyim :). burası daha özgür geliyor umarım burayada yazım kuralları gelmez.
aynen banada burası daha özgür geliyor

Ulababas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ULAŞ
Twitter
ulasbal35
Aynen Bencede Çünkü Zaten Klavyeden Hızlı Yazıyoruz Hata Yapabiliriz Normal Yani
Bütün kelimelerin baş harflerini nasıl büyük yazıyorsun ? Umarım bilgisayar falan yapıyordur tek tek caps locka basarak yapıyor isen haketmişsindir kanka .

besiktas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Akbaş
Ben hem Technopat hem de Donanım Arşivi'nin forumunda üyeyim. Burada cümleleri okurken anlamakta güçlük çekiyorum genelde. Aslında orada gösterilen sert tutum, durumu kontrol altına almak için. Orada bulunabilmek için belirli bir seviye dil bilgisi gerekiyor. Ki herkes yanlış yapıyor ve yöneticiler düzeltiyor. Şöyle düşünebilirsin, bilgisayarında bir sorun meydana geldi. Çözümünü aratıyorsun web tarayıcında ve iki seçenek çıkıyor. Biri düzgün noktalama işareti ve yazım kuralları çerçevesi içindeyken diğeri yanlışlarla dolu, nokta virgül kullanılmamış. Doğal olarak rahat okuyabileceğini seçersin. Düşüncem bunlar.. Yöneticilerin kararına bağlı her şey. Abdullah reisi de severim zaten.

Creature

80+
Diğer forumlara istinaden orda bir düzen var. Ceza sistemi katı ama yerinde . Nokta sonrası boşluk bırakılması gerekiliyor kural gereği. 30'dan fazla aynı hatayı yaptım sonunda 1 ay banlandık. Konu dışı olsun sistem toplama konuları olsun okuması zevkli geliyor bana. Beni duyan bi Technopat moderatorü varsa kaldırın şu cezayı beaa bu seferlik:) Karantinada vakit geçmiyor. Buranında ilerleyen süreçte daha iyi olacağını düşünüyorum zaman gerekiyor sadece.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,700
Üyeler
161,115
Son üye
Elfceei
Top Bottom