Arkadaşlar ben 500GB SSD+500GB HDD ile bir sistem toplamayı planlıyorum ve bu sisteme hem Windows hem de Linux kurmak istiyorum. İki işletim sistemini de SSD’ye kurmamda bir sorun var mı? Alanları bölerek yapabilir miyim?
ben aynı diske yapmamıştım. + olarak hdd ye bölüm ayırarak kurmuştum ama muhtemelen olurArkadaşlar ben 500GB SSD+500GB HDD ile bir sistem toplamayı planlıyorum ve bu sisteme hem Windows hem de Linux kurmak istiyorum. İki işletim sistemini de SSD’ye kurmamda bir sorun var mı? Alanları bölerek yapabilir miyim?
Konu sahibi tek diske iki tane işletim sistemi diye sormuş, VirtualBox sanal makine programı? O basite kaçmak oluyor işte .@crazyreign ciğim üzülme bi yolu bulunur elber.
Konu sahibi tek diske iki tane işletim sistemi diye sormuş, VirtualBox sanal makine programı? O basite kaçmak oluyor işte .
Alanları bölerek yapabilirsinizArkadaşlar ben 500GB SSD+500GB HDD ile bir sistem toplamayı planlıyorum ve bu sisteme hem Windows hem de Linux kurmak istiyorum. İki işletim sistemini de SSD’ye kurmamda bir sorun var mı? Alanları bölerek yapabilir miyim?