Neler Yeni

Tek Rtx 2060 ile mining

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
-250 core clock, +1250 memory, 65 power, 60 fan hızında 47 derecede 49.1 mh ile kazıyorum
Çok teşekkür ederim.Bende de asus tuf 3060 var. Sizce karta herhangi bir zarar gelir mi ? birde asus bu tür olaylarda garanti dışı bırakıyor mu ?
Şimdiden teşekkürleer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Bir de aylık olarak ne kadar kazanıyorsunuz ?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Çok teşekkür ederim.Bende de asus tuf 3060 var. Sizce karta herhangi bir zarar gelir mi ? birde asus bu tür olaylarda garanti dışı bırakıyor mu ?
Şimdiden teşekkürleer
Garanti konusunda bi sorun olmaz. Birkaç ay mining yapmak karta zarar vermez diye düşünüyorum. Ben yaklaşık 1.5 aydır yapıyorum ilk günden bi farkı yok

Şimdiden teşekkürleer

Rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Bir de aylık olarak ne kadar kazanıyorsunuz ?
Kazanç ethereumun fiyatına ve kazım zorluğuna göre değişiyor. İlk ay 1300 lira civarı kazandım. Bi ara kazanç çok arttı ve 2 haftada yaklaşık 800-900 lira arası kazandım

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Garanti konusunda bi sorun olmaz. Birkaç ay mining yapmak karta zarar vermez diye düşünüyorum. Ben yaklaşık 1.5 aydır yapıyorum ilk günden bi farkı yok

Kazanç ethereumun fiyatına ve kazım zorluğuna göre değişiyor. İlk ay 1300 lira civarı kazandım. Bi ara kazanç çok arttı ve 2 haftada yaklaşık 800-900 lira arası kazandım
Çok teşekkürler. Aklımdaki korkuyu giderebilirsem yapacağım inşallah. İyi akşamlarr.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Top Bottom