Ya ben şuan inanılmaz sinilriyim ağlayacağım resmen ya. Bu ne ya abi of.Sorunlarını söylersin açıklamada, fiyatı piyasadan 200-300 düşük tut bu kadar.
Gece gündüz forumlarda açmadığım konu kalmamıştı bu ekran kartının sorunu ne diye ya sonunda öğrendim satacağım.Sorunlarını söylersin açıklamada, fiyatı piyasadan 200-300 düşük tut bu kadar.
Ya ben şuan inanılmaz sinilriyim ağlayacağım resmen ya. Bu ne ya abi of.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gece gündüz forumlarda açmadığım konu kalmamıştı bu ekran kartının sorunu ne diye ya sonunda öğrendim satacağım.
HayırEvet çok saçma bir soru. Böyle kendi sistemimde falan imkansız dime.
Sistem:
Termal macunum: Arctic MX-4
Ekran Kartım: MSI Gaming X RX 480 (2. El)
İşlemcim: İ3 9100F
Anakartım: MSI H310M PRO-VDH PLUS
PSU: Xigmatek X-Power 600W 80+
Monitör: LG 22MK400H-B
RAM: Kingston Hyper X 1X16GB RAM
SSD: Samsung 860 EVO 250GB SSD
HDD: WD Blue 1TB HDD
Kasa: Dark N10 PRO
Mouse: Logitech G203 LightSync
Klavye: Trust GXT 830 AVONN
Hayır
Bu arada ekran kartı hakkında ailemle konuştum ve sonuç hiç bir insan 700TL gibi bir fiyata o ekran kartını almaz enayi değiller (ve biz mining yapılmış ekran kartını babam mining yapılmış olmasına rağmen aldı) sonuç kısaca bozulana kadar idare et yenisini alırız dedi.Kaça satmalıyım ki?
https://www.letgo.com/tr-tr/i/msi-g...an-karti_a530b8d5-59ba-4b0a-aa24-c50dc8ab5c91 ama ben çaktırmadan satışa koydum alıcı çıkar da ailem alıcı çıktı aa satak bari der diye.Hayır
Şey dicem kaç ekran kartıyla yapılır mining ver nerden yapılır?Hayır
İmkansız değil, ama verimli olmaz herhalde.Evet çok saçma bir soru. Böyle kendi sistemimde falan imkansız dime.
Sistem:
Termal macunum: Arctic MX-4
Ekran Kartım: MSI Gaming X RX 480 (2. El)
İşlemcim: İ3 9100F
Anakartım: MSI H310M PRO-VDH PLUS
PSU: Xigmatek X-Power 600W 80+
Monitör: LG 22MK400H-B
RAM: Kingston Hyper X 1X16GB RAM
SSD: Samsung 860 EVO 250GB SSD
HDD: WD Blue 1TB HDD
Kasa: Dark N10 PRO
Mouse: Logitech G203 LightSync
Klavye: Trust GXT 830 AVONN
Şu deneme şeyi varmış ondan yapınca 2 dolar falan kazanabiliyomuşsun ondan bakacağım.İmkansız değil, ama verimli olmaz herhalde.
Birde inşallah sıkıntı olmaz ekran kartım da. Yaparsam da her hafta 2 gün yaparım 30TL yeter.İmkansız değil, ama verimli olmaz herhalde.
Elektrik faturasını falan da unutma.Şu deneme şeyi varmış ondan yapınca 2 dolar falan kazanabiliyomuşsun ondan bakacağım.
Birde inşallah sıkıntı olmaz ekran kartım da. Yaparsam da her hafta 2 gün yaparım 30TL yeter.
Ama hep merak ettim bu olay nasıl işliyor diye. Paramı nasıl karta falan geçireceğim?İmkansız değil, ama verimli olmaz herhalde.
Elektrik faturası kazancımdan fazla gelirse yapmayayım.Elektrik faturasını falan da unutma.
Ben de bilmiyorum ki hocam.Ama hep merak ettim bu olay nasıl işliyor diye. Paramı nasıl karta falan geçireceğim?
Elektrik faturası kazancımdan fazla gelirse yapmayayım.