Bi arıza belirtisi varmıdır hocam benim ram ledleri ilk açılışta 3 buçuk 4 saniyede yanıyor Onda daha erken garanti göndermemi söylediler de ondan korktumBoot etme ile alakalıdır. Ramlerde problem yok Ayrıca ışığın 2 saniye geç yanmasından da bir şey olmaz.
Saçma. Bir ışışğın geç yanmasına bakarak ramde arıza olup olmadığını anlayamazsınız bence. Çok şüphe duyuyorsanız memtest gibi ramleri test edebileceğiniz benchmarklara göz atın.Bi arıza belirtisi varmıdır hocam benim ram ledleri ilk açılışta 3 buçuk 4 saniyede yanıyor Onda daha erken garanti göndermemi söylediler de ondan korktum
hocam onun ekran kartrı ve anakartı bende daha iyti ram ledlerinin daha hızlı yanmasını etklermi nolur cevap verinBoot etme ile alakalıdır. Ramlerde problem yok Ayrıca ışığın 2 saniye geç yanmasından da bir şey olmaz.
onlar temiz çıktı hocam windows bellek taramasıylada baktım her şey temizSaçma. Bir ışışğın geç yanmasına bakarak ramde arıza olup olmadığını anlayamazsınız bence. Çok şüphe duyuyorsanız memtest gibi ramleri test edebileceğiniz benchmarklara göz atın.
hocam BakarmsıınızSaçma. Bir ışışğın geç yanmasına bakarak ramde arıza olup olmadığını anlayamazsınız bence. Çok şüphe duyuyorsanız memtest gibi ramleri test edebileceğiniz benchmarklara göz atın.
Temiz çıktıysa problem yoktur hocam. Anakart farklıysa boot etme süresinde ufak oynamalar olabilir diye tahmin ediyorum. Buna etken olarak anakarta bağlı olan ssd/hdd yazma/okuma hızı, rahocam onun ekran kartrı ve anakartı bende daha iyti ram ledlerinin daha hızlı yanmasını etklermi nolur cevap verin
Mesaj otomatik birleştirildi:
onlar temiz çıktı hocam windows bellek taramasıylada baktım her şey temiz
Hocam windows bellek taramadan baktım onda bi problem göstermedi ramlar sağlamdır demi hocam korkuyorum bayaTemiz çıktıysa problem yoktur hocam. Anakart farklıysa boot etme süresinde ufak oynamalar olabilir diye tahmin ediyorum. Buna etken olarak anakarta bağlı olan ssd/hdd yazma/okuma hızı, ra
Hocam açıkçası panik halindeyimTemiz çıktıysa problem yoktur hocam. Anakart farklıysa boot etme süresinde ufak oynamalar olabilir diye tahmin ediyorum. Buna etken olarak anakarta bağlı olan ssd/hdd yazma/okuma hızı, ra
Hocam tekrar söylüyorum. Temiz çıktıysa problem yoktur. Size kim ne dedi bilmiyorum ama bir ram ışığı 2 saniye geç yandı diye raminiz bozuk veyahut arızalı olmaz. Bence çok saçma ve kulağa ilkelce geliyor. İçiniz rahat olsun. Eğer bozuk olsaydı sürekli mavi ekran yemeniz ya da sistemde hatalar almanız büyük bir olasılıktı. Bunların olduğunu da düşünmüyorum. Problem yok bence.Hocam windows bellek taramadan baktım onda bi problem göstermedi ramlar sağlamdır demi hocam korkuyorum baya