Neler Yeni

Tek ücret ile 2 telefon kaydı yapılabilir mi?

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111
Merhaba arkadaşlar arkadaşımla yurtdışından 2 adet 14 pro max aynı renk model hafızaya sahipler. Şimdi btk'nın sitesinde birden fazla imei numarası girme yeri mevcut. Ben ve arkadaşım 1. simin imei numaralarını girerek sanki tek telefonmuş gibi kayıt edilebiliyor lakin belli bir süre sonra sonuçta aynı anda farklı baz istasyonlarına bağlı olduğu bir şekilde kayıt altına alınıyor bu sebeple telefonların kaydının iptal olma durumu var mı daha önce böyle bir şey deneyip sorun yaşayan veya yaşamayan var mı bilgi almak için konuyu açtım. Fiyat 2022 fiyatı olsa uğraşmazdım böyle birşeyle.
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

şahin doğan

80+ Platinum
Merhaba arkadaşlar arkadaşımla yurtdışından 2 adet 14 pro max aynı renk model hafızaya sahipler. Şimdi btk'nın sitesinde birden fazla imei numarası girme yeri mevcut. Ben ve arkadaşım 1. simin imei numaralarını girerek sanki tek telefonmuş gibi kayıt edilebiliyor lakin belli bir süre sonra sonuçta aynı anda farklı baz istasyonlarına bağlı olduğu bir şekilde kayıt altına alınıyor bu sebeple telefonların kaydının iptal olma durumu var mı daha önce böyle bir şey deneyip sorun yaşayan veya yaşamayan var mı bilgi almak için konuyu açtım. Fiyat 2022 fiyatı olsa uğraşmazdım böyle birşeyle.
Birden fazla IMEI girme olayı cihazların 2. IMEI'sini girmek için. 2 Cihazı kayıt edemezsin.
Bi akıllı sizsiniz diyeceğim olmayacak :d

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Yapılır sanırım birinden duymuştum kullanılan iki hat aynı kişi adına olmalı

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birden fazla IMEI girme olayı cihazların 2. IMEI'sini girmek için. 2 Cihazı kayıt edemezsin.
Bi akıllı sizsiniz diyeceğim olmayacak :d
Böyle birşeyin yapılabildiğini biliyorum lakin uzun süre zarfında kaydın iptal olma durumu mevcut mu mutlaka deneyen vardır. Bu yorumunu çok saygısızca buldum bir biz akıllı değiliz ama mevcut sistem buna zorluyor şimdi 2-3k fiyat istese zaten veririm direk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapılır sanırım birinden duymuştum kullanılan iki hat aynı kişi adına olmalı
Zaten öyle olcak benim veya arkadaşımın üzerine hat çıkaracağız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,410
Üyeler
165,984
Son üye
leonknndy03