Neler Yeni

Tekken 7 %85 indirim

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Samet Kapucuoğlu
119,00 TL'den 17,85 TL'ye düşmüş beyler Steamda LİNK

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Saki Yapıcı

Shaco

80+ Bronze
Arkadaş indirimde diye aldım yükledim.Akşam kenarda duran dualsenseler vardı takıp oynadım nişanlımla,bu lanet oyun yüzünden kavga ettik.Neymiş hep ben kazanıyormuşum.Bilerek yenileyim dedim bu sefer havalandı bi toxicleşti falan ben sinir oldum sonra çektim Eddy'i baronooveyy baronoveyy baraa diye diye 20 round üst üste tokatladım benimle konuşmuyor şimdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Arkadaş indirimde diye aldım yükledim.Akşam kenarda duran dualsenseler vardı takıp oynadım nişanlımla,bu lanet oyun yüzünden kavga ettik.Neymiş hep ben kazanıyormuşum.Bilerek yenileyim dedim bu sefer havalandı bi toxicleşti falan ben sinir oldum sonra çektim Eddy'i baronooveyy baronoveyy baraa diye diye 20 round üst üste tokatladım benimle konuşmuyor şimdi.
Kısacası karşı cinsle oyun oynanmaz hehehe

Narkuc

80+ Bronze
shaco main

Top Bottom