Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Geçen bunları paylaşmıştım 100 er TL daha indirim gelmiş.
TR deki DARK ile aynı. İncelemesi vardır darkın ona bakabilirsin.nasıldır hocam acaba?
Belirli bir sertlikte bırakacaksın o zaman istediğin zaman hareket ettirirsin.bu ikili olanı istediğim zaman hareket ettirebilir miyim yoksa her seferinde alyanla sık gevset mi yapmalı
TR deki DARK ile aynı. İncelemesi vardır darkın ona bakabilirsin.
Evet.745,30TL + 215,11 gösteriyor hocam darkta amazonda 1020tl ikisi de aynı ürün mü?
tekli alırsan daha özgür hareket ettirsin, özellikle ekranları kendine yakınlaştırmak istediğinde 2 si aynı hizada bir yere kadar geliyor malesef. Bazen sırtını yaslayıp fokus oynarken ekranı kendine çekmek istiyorsun diğeri ya geride kaliyor görüntü engelleniyor yada 2 si beraber sınırlı bir noktaya kadar gelebiliyor.Hocam bende tekli var simdi ikinci monitörü aldım ikili almak mı mantıklı olur yoksa bi tane daha tekli cekip ona mı baglasam bu tekli satılan uyguna geliyor gibi cekesim geldi 1 tane
Hocam bu aparatın televizyon için olan versiyonu var mı, televizyonu tutması için değil hafif aşağı doğru bakması için televizyonun, eğim vermek için. Televizyon duvara sabit 4 tane küçük aparat çıkmıştı kutudan onunla sabitlemiştik ancak tüksekte olduğu için yansıma falan yapıyor bu nedenle sadece eğim vermek için bir aparat var mıdırGeçen bunları paylaşmıştım 100 er TL daha indirim gelmiş.