Neler Yeni

Tekli Ram Neden Daha Ucuz?

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Arkadaşlar ram alacağım ancak aklıma takılan sorular var? Tekli ramler niye çiftli satılanlara göre daha ucuz, bunun bir sebebi mi var?
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...16-bl8g32c16u4b-kutusuz-fiyati,639092899.html Mesela bu tekli. 2 tane alınca 1220Tl yapıyor.
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...dr4-cl16-bl2k8g32c16u4b-fiyati,652798131.html Bu da çiftli ve 1430Tl.
Arada 200TL fark var. Sadece bu ram için değil mesela xpg gammixte de 100TL civarı fiyat farkı var. Bunun sebebi nedir?
Şimdiden teşekkür ederim.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Tamamen serbest piyasa. Çift olanın stoklarına bak, tek olanın stoklarına bak. Eğer çift ram'de daha fazla satıcı olsaydı emin ol daha ucuz olurdu.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamen serbest piyasa. Çift olanın stoklarına bak, tek olanın stoklarına bak. Eğer çift ram'de daha fazla satıcı olsaydı emin ol daha ucuz olurdu.
Teşekkür ederim. Ozaman tekli olandan 2 tane almakta sıkıntı yok.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Tekli olandan 2 tane al. Üzümüne ye bağını sorma.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
çiftli ramde bişey olmuyor ama oc de sorun olabiliyor bellek marklarından dolayı ikisi aynı tepkiyi vermiyor sorun olabiliyor ben sonrada 8+8 yaptım bazen sorun oluyor ram hatası alıyorum pc temizleyince veya bios güncelledim zaman olsun ama ramları takıp çıkarında veya bios sıfırladım zaman sorun çozülüyor birde 3600mhz 3800mhz yaptım çok basit bir oc bunda hatalar alıyorum oyunda ara ara (bellek markaları farklı olsunca bu hatayı alırsın normalde aynı marka olunca bişey olmaz) çift almanın avanajı bu hatalarla çok daha nadir rastlanırsın ama tek tek almanda böyle sorunlar olabilir ama boyle olucak diye bişey yok sende olabilir ama sana önerim tek tek ucuza geliyor çünkü o kadar büyük bir sorun değil bunlar

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çiftli ramde bişey olmuyor ama oc de sorun olabiliyor bellek marklarından dolayı ikisi aynı tepkiyi vermiyor sorun olabiliyor ben sonrada 8+8 yaptım bazen sorun oluyor ram hatası alıyorum pc temizleyince veya bios güncelledim zaman olsun ama ramları takıp çıkarında veya bios sıfırladım zaman sorun çozülüyor birde 3600mhz 3800mhz yaptım çok basit bir oc bunda hatalar alıyorum oyunda ara ara (bellek markaları farklı olsunca bu hatayı alırsın normalde aynı marka olunca bişey olmaz) çift almanın avanajı bu hatalarla çok daha nadir rastlanırsın ama tek tek almanda böyle sorunlar olabilir ama boyle olucak diye bişey yok sende olabilir ama sana önerim tek tek ucuza geliyor çünkü o kadar büyük bir sorun değil bunlar
Teşekkür ederim. Alınca tek tek alacağım ozaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,818
Üyeler
165,592
Son üye
ynseditz