Neler Yeni

TEKNOBİYOTİK GÜVENİLİR Mİ ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Serdar Aşçıhasanoğlu
Merhabalar sitem toplamak için teknobiyotiği tercih edebilirmiyim güvenilirmidir ?

aliaarslann01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Ali Arslan
bi ürün almıştım, 3 taksit, 2 ayda bozuldu , mail attım o kadar ilgilenen olmadı , tavsiye etmem bi mağdur olarak, alternatifleri araştırmanı öneririm :)

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Şahsen ben önermiyorum. Hazır sistemlerde kullandıkları kasa , PSU ve SSD'ler fiyatına göre kötü. Onun dışında müşteri hizmeti vs. iyi kuzenim almıştı geçen sene ama sırf müşteri hizmetleri iyi diye kalitesiz sisteme yönelme. Game Garaj , İtopya ve İncehesap gibi yerlere bak.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Game garajı öneririm knk onun yerine

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Şahsen ben önermiyorum. Hazır sistemlerde kullandıkları kasa , PSU ve SSD'ler fiyatına göre kötü. Onun dışında müşteri hizmeti vs. iyi kuzenim almıştı geçen sene ama sırf müşteri hizmetleri iyi diye kalitesiz sisteme yönelme. Game Garaj , İtopya ve İncehesap gibi yerlere bak.
katılıyorum site güvenilir ilgililer ama genelde ucuza kaçmak için parçaları ucuz oluyor kaliteli parçalar kullanan yerlere yönelmen gerek 3 5 ay kullanılmalık almıyoruz sonuçta hepimiz sorunsuz beni 2 sene en az götürsün diyerekten alıyoruz şahsen ben bir kaç güne alacağım sistem 3 4 yıl sadece ram ve ekran kartı upgrade ederek kullanıcam alıyorsan sanada öyle öneririm işlemcini biraz iyi al ki ilerde ekran kartı upgrade ettiğinde iyi beslesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bayram
Kargo konusunda çok iyiler,Seasonic focus plus 750w aldım.2 günde eve geldi ama pcnin daha montajını yapmadım.O yüzden nasıl bir şey gönderdiklerini bilemiyorum ama seasonic sonuçta heralde sorunsuz çıkar.Sistem toplama konusunda arkadaşlara güvenebilirsin.Bende iyi şeyler duymadım ama tekli bozulması zor ürünlerde şansını deneyebilirsin.(Sistemin önemli parçalarını güvenilir markalardan indirimde aldım.Zaman varsa güvenilir yerlerin indirimlerini bekle derim.En azından seninle ani sorunlarda ilgilenecek kişileri rahat bulabilirsin.)

Top Bottom