Neler Yeni

Teknobiyotik hatalı ürün kabul etmedi

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yasin Seyrekoğlu
Beyler n11.com üzerinden teknobiyotik satıcısından ryzen 5 5600 aldım fakat görselde ki gibi sağ alt köşede bir pin yok diğer iki pin yamuk geldi iade talebinde bulundum fakat iademi reddettiler n11.com ile konuştuğumda ise ürünü tamir Edip göndereceklerini tamir olmama şansı olduğunu ilettiler bana bende neden sıfır parasına tamir olmuş ürün alayım veya tamir ettireyim direk iade istememe rağmen n11 çözüm merkezine aktardılar 2 gün içerisinde arayacaklar mis beni sizce 2 günü beklenmeden direk Thh'ye başvuru yapayım mı ilk defa geldi başıma böyle bir şey

Ekler

• IMG_20230309_092547.jpg
    IMG_20230309_092547.jpg
    1.4 MB · Hit: 97

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Ürün kutusuz mu kutulumu geldi size ?

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
İlk 14 gün koşulsuz iade hakkın var, her koşulda iade alacaklar.Tamir edip göndereceklermiş , başta niye yapmadınız.Tamir edilmiş ürünü bile 0 diye satmaları tam bir fiyasko zaten.Teknobiyotik beş para etmez daha önce de işlemciyle ilgili sorun yaşayanlar olmuştu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
Beyler n11.com üzerinden teknobiyotik satıcısından ryzen 5 5600 aldım fakat görselde ki gibi sağ alt köşede bir pin yok diğer iki pin yamuk geldi iade talebinde bulundum fakat iademi reddettiler n11.com ile konuştuğumda ise ürünü tamir Edip göndereceklerini tamir olmama şansı olduğunu ilettiler bana bende neden sıfır parasına tamir olmuş ürün alayım veya tamir ettireyim direk iade istememe rağmen n11 çözüm merkezine aktardılar 2 gün içerisinde arayacaklar mis beni sizce 2 günü beklenmeden direk Thh'ye başvuru yapayım mı ilk defa geldi başıma böyle bir şey
kankam süreç uzatma tamir olacakta arayacaklarda direk elinde ürünü açmadan bir video varsa thh başvur

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yasin Seyrekoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk 14 gün koşulsuz iade hakkın var tabiri caizse s... s... İade alacaklar.Tamir edip göndereceklermiş , başta niye yapmadınız.Tamir edilmiş ürünü bile 0 diye satmaları tam bir fiyasko zaten.Teknobiyotik beş para etmez daha önce de işlemciyle ilgili sorun yaşayanlar olmuştu.
Neden bilmiyorum çok güldüm reis sağolasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

kankam süreç uzatma tamir olacakta arayacaklarda direk elinde ürünü açmadan bir video varsa thh başvur
Öyle videom yok reis direk thh başvuru yapıyorum ozaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
Neden bilmiyorum çok güldüm reis sağolasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle videom yok reis direk thh başvuru yapıyorum ozaman
kankam keşke video olsaydı bir şekilde kendilerini temize çıkarabilirler sen yinede başvur direk tüketici hakem heyetine bu arada üstteki arkadaş 14 gün iade demiş o konuda da haklı diye biliyorum yanlış biliyor da olabilirim

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yasin Seyrekoğlu
Teşekkür ederim thh başvurumu yapıyorum

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yasin Seyrekoğlu
Güncelleme
THH davası yaklaşık 3 ay sürdü karar lehime çıktı para iadesi alicam ve teknobiyotik inceleyip ürünü bana geri gönderirken karşı ödemeli göndermişti onun parasınıda alicam ve karardan sonra benden ürünü tekrar istediler para iadesi için karşı bende kargoyu ödemeli göndericem :) Fakat geç gelen Adalet Adalet olmuyor maalesef para değerini kaybetti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,661
Üyeler
164,357
Son üye
Enesd14
Top Bottom