G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
Arkadaşlar bu x1.5 sistemde canlı destek ile de görüştüm normalde stokta olan b450 modelleri yok. Ve üstüne üstlük dedim ki videoda 4 ram slotu var diye tanıtmışsınız bari 4 ram slotlu bir b450 koyun o model olmasa da olur. Dediler ki maalesef her ürünü koyamıyoruz. Tamamen geçiştirme. Yükseltme seçeneğinde da sadece asrockun bilmem kaç paralık x570 i var sadece onu ekleyince 8,600₺ lik sistem 10,518₺ oluyor ve özelleştirme olmadan da gigabyte b450 s2h var. Sizce gigabyte ds3h imzamda olan anakart için tek tek dizmeli miyim sistemi? (farklı özelleştirmeler de yaparak dizeceğim ama onlar yükseltme seçeneklerinde var.) Yoksa s2h iyi mi
Çünkü çift RAM slotunun geleceğe dönüklüğünden şüpheliyim
sizce max. 32GB'a çıkabilen bu anakart kaç yıl beni ve oyunları idare eder
Grafik ayarları rami etkiliyor mu bilmiyorum ama yine de grafik ile ilgili bir takıntım yok 1080p oynarım zaten fpsimin artması için normalde de 1080p oynarım genelde
32gb ram kaç yıl götürür sizce sorum bu çünkü anakartın soğutmasının gayet iyi olduğunu biliyorum
Çünkü çift RAM slotunun geleceğe dönüklüğünden şüpheliyim
sizce max. 32GB'a çıkabilen bu anakart kaç yıl beni ve oyunları idare eder
Grafik ayarları rami etkiliyor mu bilmiyorum ama yine de grafik ile ilgili bir takıntım yok 1080p oynarım zaten fpsimin artması için normalde de 1080p oynarım genelde
32gb ram kaç yıl götürür sizce sorum bu çünkü anakartın soğutmasının gayet iyi olduğunu biliyorum