Neler Yeni

Çözüldü✓ Teknobiyotikten alışveriş yapılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Alp Akpınar
Teknobiyotikten ürün almadan önce forumları okumak istedim çoğu kişi ürünün gelmesinden memnun ama iade veya degişim işlemlerinde insaları uğraştırdıklarını veya racon kesermiş gibi davrandıklarını söylüyor ürün alıp iade eden deneyimli birisi varsa yardımcı olabilirse sevinirim

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Sıcak fırsat mı bu ?

Robius

80+ Bronze
insanlar neden yalan söylesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Alp Akpınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kusura bakmayın forumda yeniyim yanlışıkla böyle açtım

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
dövseydiniz adamı

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Yılların sitesi yapılır iade hakkında bilgim yok

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Güvenilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
M. Akif Ibis
Yanlış yere açmışsın konuyu fakat cevaplayalım tabii ki. Henüz beni hiç madur etmediler, bütün alışverişlerimle ilgili sorularımı yanıtladılar, daha önce aldığim bir kasanın içindeki ön usb paneli tutan vidanın eksik çıktığını haftalar aonra farketmeme rağmen ücretsiz yedek parça gönderdiler (küçücük vida). Ben bugüne kadar memnun kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış yere açmışsın konuyu fakat cevaplayalım tabii ki. Henüz beni hiç madur etmediler, bütün alışverişlerimle ilgili sorularımı yanıtladılar, daha önce aldığim bir kasanın içindeki ön usb paneli tutan vidanın eksik çıktığını haftalar aonra farketmeme rağmen ücretsiz yedek parça gönderdiler (küçücük vida). Ben bugüne kadar memnun kaldım
Pardon iade diye belirtmişsin, amazondan alıp iade ettim fakat kendi sitelerinde işler nasıl yürüyor bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
güvenilir geçenlerde termal macun aldım hızlı kargoydu ve paketleme güzeldi.

Can...

80+ Platinum
Teknobiyotikten ürün almadan önce forumları okumak istedim çoğu kişi ürünün gelmesinden memnun ama iade veya degişim işlemlerinde insaları uğraştırdıklarını veya racon kesermiş gibi davrandıklarını söylüyor ürün alıp iade eden deneyimli birisi varsa yardımcı olabilirse sevinirim
Ben tecrübemi aktarayım gerisi sende işlemci aldım 2.5 hafta sonra bozuldu bios güncel değil bios sıfırla anakart uyumlu değil diye gecistirdiler işlemci elimde patladı tavsiye etmem müşteri hizmetleri berbat firma

güvenilir geçenlerde termal macun aldım hızlı kargoydu ve paketleme güzeldi.
Bir zahmet sorun çıkmasın macunda

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Fan, termal macun, cpu soğutucu, kasa, psu gibi alışverişler yaptım. Kasamın ön kapağı kırık gelmişti. Tutanak, paket açarken video vs gibi kanıtlar istemeden direk yeni ön panel gönderdiler. Ben hiçbir sorun yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Alp Akpınar
Ben tecrübemi aktarayım gerisi sende işlemci aldım 2.5 hafta sonra bozuldu bios güncel değil bios sıfırla anakart uyumlu değil diye gecistirdiler işlemci elimde patladı tavsiye etmem müşteri hizmetleri berbat firma

Bir zahmet sorun çıkmasın macunda
aynı sizin dediğiniz gibi problemler yaşayanlar olmuş oyüzden kendi siteleri yerine amazondan aldım en azından beğenmezsem amazondan sorun yaşamadan iade ederim

Top Bottom