Keptın
80+ Silver
teknobiyotikte görmedim link atabilir misinGTX 1050 Ti olanı alması daha mantıklı olmaz mı?
teknobiyotikte görmedim link atabilir misinGTX 1050 Ti olanı alması daha mantıklı olmaz mı?
Alınır ama bu sistem alınmaz.Teknobiyotik'ten Hazır sistem alınır mı ?
Güvenlilir mi ?
Alacağım sistem :
AMD Athlon 3000G 3.5GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Benim yapmış olduğum değişiklikler görsellerde yazıyor.
Birde aynı bu arkadaştaki gibi bir sıkıntılar yaşar mıyım ?
Benim alacağım sistemdeki Aerocool 650watt Psu iyi mi ?
Oynayacağım oyunlar :
1-Counter Strike Nexon
2-GTA V
3-Ark
4-Minecraft
Oyunların ayarları :
Grafik ayarı : Low-Medium
Çözünürlük : 1080p-900p-720p
Birde illerleyen zamanlarda sisteme yükseltme yapacam.
Yorumlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Teknobiyotik'te değil, ne fark eder ki?teknobiyotikte görmedim link atabilir misin
Özelleştirme ile 5000 TL'ye geliyor olması bana pahalı geldi. '400 liraya monitör bulabilirim' diyorsan bunu alabilirsin:
Leo 3A-1050Ti - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3A-1050Ti masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Teknobiyotik kötü yada alma demiyorum. Ama başka sitelerde daha uyguna ürün bulman mümkün yada 2.ci el toplamam yada satın almam sorun değil dersen 2.ci eli çok daha uyguna getirebilirsin.Teknobiyotik'ten Hazır sistem alınır mı ?
Güvenlilir mi ?
Alacağım sistem :
AMD Athlon 3000G 3.5GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Oynayacağım oyunlar :
1-Counter Strike Nexon
2-GTA V
3-Ark
4-Minecraft
Oyunların ayarları :
2.ci el ürünleri ben pek güvenmiyorum.Teknobiyotik kötü yada alma demiyorum. Ama başka sitelerde daha uyguna ürün bulman mümkün yada 2.ci el toplamam yada satın almam sorun değil dersen 2.ci eli çok daha uyguna getirebilirsin.
Athlon 3000G almaktan vaz geçtimAthlon 3000G alınmaz artık
araştırıyorum hala şuan almayacağım ilerleyen aylarda falan almayı planlıyorumBen geçen ay sistemimi oradan aldım FR3500 adlı sisteme bir kaç tane şey ekledim.
Aynı şekilde arkadaşım da ben aldıktan 1 hafta sonra aynı sistemi aldı.
İkimizde çok memnunuz site gayet güvenilir bir sorun çıkmadı.
Ama sistemlerimizde 8RAM var o yetersiz geliyor size de tavsiyem 16RAM li bir sistem almanız ve bütçeniz 5k ise GameGarajdaki 1050Ti sistemin işlemciyi değiştirip alabilirsiniz.
2.ci el konusunda ön yargılı olmakta haklısınız hocam ama elden alıp testini yapabilirseniz ve bir sorun çıkmıyorsa testlerde 2.ci ele o kadar da kötü gözle bakmıyorum ben. 2 ay kullanıp bile satanlar var daha uygun fiyata.2.ci el ürünleri ben pek güvenmiyorum.
Athlon 3000G almaktan vaz geçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
araştırıyorum hala şuan almayacağım ilerleyen aylarda falan almayı planlıyorum
11k ya 3060 5600x sistem varken bunlara para verilmezTeknobiyotik'ten Hazır sistem alınır mı ?
Güvenlilir mi ?
Alacağım sistem :
Oynayacağım oyunlar :
1-Counter Strike Nexon
2-GTA V
3-Ark
4-Minecraft
Oyunların ayarları :
Şaka mısın sen yoksa özürlü müsün?11k ya 3060 5600x sistem varken bunlara para verilmez
?Şaka mısın sen yoksa özürlü müsün?
yanlış konuya yazmışım ama böyle yazman hiç hoş değilŞaka mısın sen yoksa özürlü müsün?