Neler Yeni

"Teknolojik Ürün Fiyatları" Dev Anket - Oylarınızı bekliyorum.

Ülkemizde teknolojik ürünler neden çok pahalı?

• Oy kullanan toplam üye
    135

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Emre Şanda
Hiçbiri değil.

Salgın nedeniyle fabrikalar tam kapasite çalışamıyor hatta bazı fabrikalar tamamen kapalı.
Çoğu ürün Çin'den geliyor yine salgın nedeniyle taşıma masrafları da arttı.
Salgın nedeniyle üreticiler artan talebe yetişemiyor buna bağlı olarak fiyatlar artıyor.
Sen inanıyor musun kendine bunları söylerken gerçekten ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hepsinin başında "bi de bana" vergileri olduğu için fiyatlar uçuk düzeyde

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@emresanda Neden kızgın ifade attığınızı anlatabilirmisiniz, hatam varsa düzeltmek isterim.

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Emre Şanda

Kekish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Kalkan
Ülkemizde teknolojik ürünler neden çok pahalı?
Hocam cevap hepsi fakat %90 ı fırsatçılık.
Örnek veriyorum Bu intelin i7 9700K işlemcisi baktığın zaman önerilen müşteri fiyatı 375$-385$ gösteriyor. E bunu TL ye çevirdiğinde 375 den alırsan 2800 TL hadi en pahalısından alalım 385 den alırsak 2887 TL bide doları 7,8 Den aldım. Fakat bakıyoruzki bazılarının koyduğu fiyatlar akla gelmez derecede. Kimse bana kar yapıyorlar , firma payı diyemez hocam. Bu adamlar zaten bizimle aynı fiyattan almıyor. Hadi aynı fiyattan alıyor diyelim böyle bir firma payı yok 1000 TL payı kimse koymamalı.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
hepsi vergi geliyor dolar karşısında tr çok düşük fırsatçılar satıcının üstüne koyduğu abartı kâr ve sonuç abd de 500 dolar olan şey sana geliyor 10000

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Emre Şanda
hepsi vergi geliyor dolar karşısında tr çok düşük fırsatçılar satıcının üstüne koyduğu abartı kâr ve sonuç abd de 500 dolar olan şey sana geliyor 10000
Çok üzülüyorum halimize şartlarımıza. Elin adamları birim olarak bakarsan istediğin bütçeyi yaz buraya binden yirmibine kadar yinede bizim ulaşabileceğimiz ekipman ve parçaların kat ve kat daha iyilerine ulaşıyorlar.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Coğrafya kaderdir.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Çok üzülüyorum halimize şartlarımıza. Elin adamları birim olarak bakarsan istediğin bütçeyi yaz buraya binden yirmibine kadar yinede bizim ulaşabileceğimiz ekipman ve parçaların kat ve kat daha iyilerine ulaşıyorlar.
daha iyi alım gücüne sahip olabilecekken siyasilerin halk ile tartışmalarını anlayamıyorum insanlara köle gözüyle bakıyorlar resmen adam 2. sarayını yaparken fakirlikten intihar eden insanlar oluyor

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Emre Şanda
daha iyi alım gücüne sahip olabilecekken siyasilerin halk ile tartışmalarını anlayamıyorum insanlara köle gözüyle bakıyorlar resmen adam 2. sarayını yaparken fakirlikten intihar eden insanlar oluyor
Sorsan yoksulluk yok evine ekmek götüremeyen yok :D Bunlara 1 ay asgari maaşla yaşa de birbirlerini boğazlarlar 2.gün :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,183
Üyeler
165,482
Son üye
Feyd-Rautha
Top Bottom