Hazır FP kasa bulamazsınız teknosada.Merhaba arkadaşlar,
Masaüstü bilgisayar önerir misiniz teknosa dan? Klavye monitor mouse dahil. F/P bilgisayar önerisi istiyorum.
Teknosada laptop hariç hazır sistem yok.Merhaba arkadaşlar,
Masaüstü bilgisayar önerir misiniz teknosa dan? Klavye monitor mouse dahil. F/P bilgisayar önerisi istiyorum.
Sadece Kasa buldum ama biraz pahallı.Kendi baktın mı hiç bakmadıysan biraz bak, 3-5 tanesini buraya at yorumlayalım.
Neden teknosaSadece Kasa buldum ama biraz pahallı.
Gamers Arena Extremely AMD Ryzen 5 5600 16 GB RAM 512 GB SSD 8 GB RTX4060 FreeDOS Masaüstü Oyun Bilgisayarı Fiyatı ve Özellikleri
Gamers Arena Extremely AMD Ryzen 5 5600 16 GB RAM 512 GB SSD 8 GB RTX4060 FreeDOS Masaüstü Oyun Bilgisayarı fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Gamers Arena Extremely AMD Ryzen 5 5600 16 GB RAM 512 GB SSD 8 GB RTX4060 FreeDOS Masaüstü Oyun Bilgisayarı en uygun fiyatlarla...www.teknosa.com
Fiyat olarak baya pahalı ama attığın sistemÇünkü biz internetten alışveriş yapmıyoruz sorun yaşamamak için. Mağazadan alacağız.
itopya var mağazası da mevcut. bi bakabilirsin.Çünkü biz internetten alışveriş yapmıyoruz sorun yaşamamak için. Mağazadan alacağız.