Satılabilir ama aynı fiyata alan olmaz haliyle.Süre sıkıntısı yoksa en iyisi elinizde kalması.İhtiyacınız olduğunda kullanırsınız.Birer kopyasını da alabilirsiniz kaybetme korkunuz varsa.
1000 tl'ye :d?Ne kadara verilir sence dostum?Sen olsan ne kadara verirsin bu çekleri?
Ben vermezdim ya.Bir gün illa ki kullanırdım.Ne kadara verilir sence dostum?Sen olsan ne kadara verirsin bu çekleri?
5'er TL ucuza versen 45 TL'den 900 TL nakit elde edersin. 50 TL'ye satmaya çalışsan kimse almaz.İşyerinin verdiği bir miktar hediye çeki var. Teknosa'dan şuan ürün ihtiyacım yok. Bu çekleri nasıl nakite çevirebilirim? Çeklerin süre sıkıntısı yok. Ama unuturum başına bir şey gelir diye nakite çevirmek istiyorum.
5'er TL ucuza versen 45 TL'den 900 TL nakit elde edersin. 50 TL'ye satmaya çalışsan kimse almaz.
Ben alabilirim hala duruyorsa.İşyerinin verdiği bir miktar hediye çeki var. Teknosa'dan şuan ürün ihtiyacım yok. Bu çekleri nasıl nakite çevirebilirim? Çeklerin süre sıkıntısı yok. Ama unuturum başına bir şey gelir diye nakite çevirmek istiyorum.