Neler Yeni

Teknosa hediye çeki nasıl nakite çevrilir? Çevrilir mi?

BigBoss52

80+
İşyerinin verdiği bir miktar hediye çeki var. Teknosa'dan şuan ürün ihtiyacım yok. Bu çekleri nasıl nakite çevirebilirim? Çeklerin süre sıkıntısı yok. Ama unuturum başına bir şey gelir diye nakite çevirmek istiyorum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Satılabilir ama aynı fiyata alan olmaz haliyle.Süre sıkıntısı yoksa en iyisi elinizde kalması.İhtiyacınız olduğunda kullanırsınız.Birer kopyasını da alabilirsiniz kaybetme korkunuz varsa.

BigBoss52

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satılabilir ama aynı fiyata alan olmaz haliyle.Süre sıkıntısı yoksa en iyisi elinizde kalması.İhtiyacınız olduğunda kullanırsınız.Birer kopyasını da alabilirsiniz kaybetme korkunuz varsa.

Ne kadara verilir sence dostum?Sen olsan ne kadara verirsin bu çekleri?

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
İşyerinin verdiği bir miktar hediye çeki var. Teknosa'dan şuan ürün ihtiyacım yok. Bu çekleri nasıl nakite çevirebilirim? Çeklerin süre sıkıntısı yok. Ama unuturum başına bir şey gelir diye nakite çevirmek istiyorum.
5'er TL ucuza versen 45 TL'den 900 TL nakit elde edersin. 50 TL'ye satmaya çalışsan kimse almaz.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Ben alabilirim hala duruyorsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,160
Üyeler
159,457
Son üye
kaluscusan
Top Bottom