talhabkr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,611
Thhye şimdi başvur hızlı olsun. Yazında diğer kullanıcılardan çok olduğunu, kullanıma engel olduğunu yaz. Thh teklonojiden anlamıyor zaten. Teknoser 1 hafta içinde değişip değişmeyeceğini belli eder. Değişim çıkarsa thh başvurusunu çekersin.Teknoser'e göndermek üzere Cumartesi sabah kargoya verdim monitörü. Bu sabah dağıtıma çıktı hala teslim edilmesini bekliyorum servise. Ben ekstra olarak ASUS'un sitesinden de şikayetimi bildirmiştim resimleri gönderip. İyi ki onları beklememişim. Kendilerinin bana gönderdikleri mail
şekilde oldu. Diğer kullanıcıların paylaştıklarını incelediğimde bende olan miktar fazla. Bunun kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum. Markalar iyi alıştırmış kendilerini düşük kalitede ürün satmaya ve denetimsizliğe. Teknoser'in de cevabı bundan farklı olmaz diye düşünüyorum. Oradan da aynı cevap gelirse ürün elime geri ulaştığı gibi tüketici hakem heyetine başvuracağım (6 ay onu bekleriz artık). Umarım en azından ürünümü gönderdiğim gibi tertemiz ve kutu içeri tam gönderirler. Gelişmeleri yazarım.İletmiş olduğunuz cihaz görüntüleri birimlerimiz tarafından detaylı şekilde incelenmiştir. Yapılan kontroller sonucunda, ekranınızda gözlemlediğiniz sağ üst taraftaki ışık sızması ve bulutlanma benzeri görünüm, ürünün teknik özellikleri ve üretim toleransları kapsamında normal kabul edilmektedir. Bu nedenle, söz konusu durum ürün arızası olarak değerlendirilememektedir.
Bundan dolayı tabii ki dilerseniz kontrol edilmesi için cihazınızı onarım merkezimize iletebilirsiniz. Şu an için onarım işlemi yapılmayacağını ve işlemsiz geri yönlendirilebileceğini iletmek isterim.