Kadir_1987
80+ Silver
Eğer olmaz ise tekrar yaz.yapmayı deneyeceğim teşekkürler
Elimden ne gelirse seve seve
Eğer olmaz ise tekrar yaz.yapmayı deneyeceğim teşekkürler
Hard reset telefonu sıfırlama değil miydi?Telefonunun modelini yaz google'a.
Hard reset nasıl atılır de.
Karşına çıkan yönergeleri izle ve uygula.
Hallolacaktır.
Evet.Hard reset telefonu sıfırlama değil miydi?
Dosyaların kurtulmasına gerek kalmadı .Hard reset yapmaya devammı yoksa başka bir şeymi yapacağızEvet.
Ama hard reset yapmayacak.
Oradaki seçeneklerden cihazı onar ve normal şekilde aç diyecek.
Tuşlar ile yeniden başlatmasını önerdim fakat cihaz tepki vermediğinden reset menüsüne giriş yapması gerekiyor.
Normalde uzun süre tuşlara basınca zorla tepki vermesi gerekiyor. Öyle oluyorsa belki bootloadera girip adbden verileri alıp öyle sıfırlayabilir. Adbde öyle bir özellik var mı bilmiyorum ama.Evet.
Ama hard reset yapmayacak.
Oradaki seçeneklerden cihazı onar ve normal şekilde aç diyecek.
Tuşlar ile yeniden başlatmasını önerdim fakat cihaz tepki vermediğinden reset menüsüne giriş yapması gerekiyor.
Tuşlara uzun süre basılı tutunca tepki veriyor mu? 20 saniye falan.Dosyaların kurtulmasına gerek kalmadı .Hard reset yapmaya devammı yoksa başka bir şeymi yapacağız
hayır aynısını yapıyorum bir şey olmuyorNormalde uzun süre tuşlara basınca zorla tepki vermesi gerekiyor. Öyle oluyorsa belki bootloadera girip adbden verileri alıp öyle sıfırlayabilir. Adbde öyle bir özellik var mı bilmiyorum ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tuşlara uzun süre basılı tutunca tepki veriyor mu? 20 saniye falan.
Ne kadar süre basılı tutuyorsun?hayır aynısını yapıyorum bir şey olmuyor
O zaman video'da ne söyleniyorsa harfiyen uygula.Dosyaların kurtulmasına gerek kalmadı .Hard reset yapmaya devammı yoksa başka bir şeymi yapacağız
10 saniye flnNe kadar süre basılı tutuyorsun?
az sonra deneyeceğim tekrarO zaman video'da ne söyleniyorsa harfiyen uygula.
Hallolacaktır.
10 saniye yetmez. 30 saniye tut.10 saniye fln
Mesaj otomatik birleştirildi:
az sonra deneyeceğim tekrar
1 dk tuttum yine olmadı10 saniye yetmez. 30 saniye tut.
O zaman video'da ne söyleniyorsa harfiyen uygula.
Hallolacaktır.
O zaman şarjının bitmesini bekle. Sonra recovery ekranına telefonu açıp sıfırlarsın.1 dk tuttum yine olmadı
recovery ekranını nasıl açacağımO zaman şarjının bitmesini bekle. Sonra recovery ekranına telefonu açıp sıfırlarsın.