Neler Yeni

Çözüldü✓ Telefon Al Sat Yapmak Mantıklı Mı?

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
arkadaslar al sat yapmak istiyorum telefon karlı mı sizce yapılır mı

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Efehan
Bu konuda bilgi sahibi gibi durmadığın için kar etme şansın olsa da elinden kaçırabilirsin gibime geldi.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Al sat her zaman kazandırır çöp bile alıp satsan yine kazanırsın tek yapman gereken ne alıp satacağına iyi karar vermen ve o işi en iyi nasıl yapacağın üzerinde çalışarak kendini geliştirmen.

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 liraya aldigin seyi 3 liraya satarsan patlarsin.
Bu konuda bilgi sahibi gibi durmadığın için kar etme şansın olsa da elinden kaçırabilirsin gibime geldi.
yapabilene karlı
İşini iyi yapabileceksen ve piyasada adamların varsa üstüne bilgiliysen çokta güzel yapilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ticaret bu her yiğidin harcı değil
Al sat her zaman kazandırır çöp bile alıp satsan yine kazanırsın tek yapman gereken ne alıp satacağına iyi karar vermen ve o işi en iyi nasıl yapacağın üzerinde çalışarak kendini geliştirmen.
hocam gecen cihaz aldım 1k fazlasına sattm yani 500-ile 1000 arasında kar ediyorum 1 hafta ıcınde alan oluyor ama aynı anda ıkı cıhaz alsam sorun yasar mıyım

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
hocam gecen cihaz aldım 1k fazlasına sattm yani 500-ile 1000 arasında kar ediyorum 1 hafta ıcınde alan oluyor ama aynı anda ıkı cıhaz alsam sorun yasar mıyım
Yaşamazsın bu sefer kazancını ikiye katlarsın :)

şahin doğan

80+ Platinum
Al sat değil de, bozuk, kırık ürün alıp tamir edip satmak çok kazandırıyor. En azından 1-2 yıl önce öyleydi. 1.5 - 2 yıl önce bozuk, kırık telefon alıp tamir edip satarak 40.000 TL civarı kâr ettim, 1 yıl gibi bir sürede.

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Efehan
Bence eğer yapabiliyorsanız devam edebilirsiniz sadece aynı anda yaparken dikkat dağınıklığı vs. ile yanlış fiyatlandırma gibi hatalara düşmez iseniz gayette yaparsınız.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Biraz şans işi ama birikimini hiçbir zaman sıfırlamamani tavsiye ederim başarılar dilerim

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Teşekkürler sağolun tavsiyeler için

Top Bottom