İşini iyi yapabileceksen ve piyasada adamların varsa üstüne bilgiliysen çokta güzel yapilirarkadaslar al sat yapmak istiyorum telefon karlı mı sizce yapılır mı
Ama ticaret bu her yiğidin harcı değilİşini iyi yapabileceksen ve piyasada adamların varsa üstüne bilgiliysen çokta güzel yapilir
2 liraya aldigin seyi 3 liraya satarsan patlarsin.
Bu konuda bilgi sahibi gibi durmadığın için kar etme şansın olsa da elinden kaçırabilirsin gibime geldi.
yapabilene karlı
İşini iyi yapabileceksen ve piyasada adamların varsa üstüne bilgiliysen çokta güzel yapilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ticaret bu her yiğidin harcı değil
hocam gecen cihaz aldım 1k fazlasına sattm yani 500-ile 1000 arasında kar ediyorum 1 hafta ıcınde alan oluyor ama aynı anda ıkı cıhaz alsam sorun yasar mıyımAl sat her zaman kazandırır çöp bile alıp satsan yine kazanırsın tek yapman gereken ne alıp satacağına iyi karar vermen ve o işi en iyi nasıl yapacağın üzerinde çalışarak kendini geliştirmen.
Yaşamazsın bu sefer kazancını ikiye katlarsınhocam gecen cihaz aldım 1k fazlasına sattm yani 500-ile 1000 arasında kar ediyorum 1 hafta ıcınde alan oluyor ama aynı anda ıkı cıhaz alsam sorun yasar mıyım
Bence eğer yapabiliyorsanız devam edebilirsiniz sadece aynı anda yaparken dikkat dağınıklığı vs. ile yanlış fiyatlandırma gibi hatalara düşmez iseniz gayette yaparsınız.hocam gecen cihaz aldım 1k fazlasına sattm yani 500-ile 1000 arasında kar ediyorum 1 hafta ıcınde alan oluyor ama aynı anda ıkı cıhaz alsam sorun yasar mıyım
Biraz şans işi ama birikimini hiçbir zaman sıfırlamamani tavsiye ederim başarılar dilerimhocam gecen cihaz aldım 1k fazlasına sattm yani 500-ile 1000 arasında kar ediyorum 1 hafta ıcınde alan oluyor ama aynı anda ıkı cıhaz alsam sorun yasar mıyım
Hocam siz ne al sat yapiyosunuzTeşekkürler sağolun tavsiyeler için